​Elgiganten Värmdö är ”Årets Franchisetagare”
Hem NYHETER ​Elgiganten Värmdö är ”Årets Franchisetagare”

​Elgiganten Värmdö är ”Årets Franchisetagare”

Publicerat av: Redaktionen

​Elgiganten Värmdö är ”Årets Franchisetagare”

​Elgiganten Värmdö är ”Årets Franchisetagare” 2” På relativt kort tid har årets vinnare byggt upp en framgångsrik verksamhet med flera år av kraftig tillväxt. Franchisetagaren har anammat uppsatta strategier för sitt system och driver verksamheten med en för sin bransch mycket god marginal. De är också en aktiv och uppskattad medlem i kedjans viktiga handlarråd som tar tillvara franchisetagarnas intressen samt är rådgivande franchisegivaren.”

– Daniel och Lisa har på ett föredömligt sätt drivit det lokala affärsmannaskapet samtidigt som de förvaltat vårt starka varumärke och de stordriftsfördelar vi erbjuder. Ett stort fokus på kunderna och medarbetarnas bästa har gjort att de redovisat tillväxt och lönsamhet sedan etableringen 2014. Deras och hela Värmdö-teamets arbete är väl värt att uppmärksammas, de är värda den här utmärkelsen säger Niclas Eriksson, VD på Elgiganten.

Övriga finalister till ”Året Franchisetagare” var Kahls The & Kaffehandel i Uddevalla och Sibylla, Älmhult.

”Årets Franchisetagare” delas ut i samarbete med Marginalen Bank och tilldelas den franchisetagare som lyckats skapa en god lönsamhet i relation till andra företag i branschen. I juryns kriterier ingår bland annat att bedöma franchisetagarens utveckling och entreprenörskap, omsorg om och motivation av sin personal samt samarbetet med andra franchisetagare inom systemet.

Relaterade Artiklar