​Är du redo för framtidens betallösningar?
Hem NYHETER ​Är du redo för framtidens betallösningar?

​Är du redo för framtidens betallösningar?

Publicerat av: Redaktionen

Dagens betalning blir allt mer digital och mobilanpassad är ett faktum, men vart kommer här näst?

​Är du redo för framtidens betallösningar? 1

Paneldebatt – Innovativa betallösningar

Att ligga i framkant när det gäller betalningar är ett måste för dig som handlare, för i takt med den snabba utvecklingen är dagens nyhet snart gårdagens historia.

Ecommerce + Shop Tech presenterar paneldebatten som reder ut och diskuterar framtiden inom betalning. Vad har vi att vänta oss och hur kan du som handlare förbereda dig på den stundande utvecklingen? Med starka representanter från Bambora, Swish, PayEx, DIBS och Klarna leds debatten av Bengt Nilervall, näringspolitisk expert på betalfrågor från Svensk Handel. Oförutsägbart och viktigt – Detta är paneldebatten du inte får missa!

Anna-Lena Wretman, VD Swish, är representant i panelen. Hon lyfter betalningar som ett mycket hett område under stor förändring som kommer sätta nya krav på förtagen.

”Betalningar är ett hett område som är under stor förändring i och med förändringar i regelverk, ny teknik och ändrade kundbeteenden. Marknaden förväntas växa liksom konkurrensen vilket både är spännande och utmanande.” Anna-Lena Wretman, VD Swish

Även Olof Eriksson från Klara, panelrepresentant, lyfter kunders krav som en viktig del i varför handeln måste hänga med i betallösningarnas utveckling.

”Vad det gäller personalisering kommer kunder i allt högre utsträckning förvänta sig att deras preferenser före, under och efter köpet är helt anpassade till deras behov.” Olof Eriksson, Director Product Klarna

Skapa klarhet i hur din framtida betallösning ska se ut och notera den 19 april kl. 09.30 på Kistamässan, Stockholm i din kalender. Kostnadsfri entré och en garanti på ökade insikter i framtidens handel.

Relaterade Artiklar