Säljstart för nya Nokia 6 och Nokia 7 Plus den 19 april!
Hem NYHETER Säljstart för nya Nokia 6 och Nokia 7 Plus den 19 april!

Säljstart för nya Nokia 6 och Nokia 7 Plus den 19 april!

Publicerat av: Redaktionen

HMD Global, Nokia-telefonernas nya hem, presenterar idag säljstartsdatum och lokala priser för de första av de fem nya telefoner som visades upp i samband med Mobile World Congress 2018: Nokia 7 Plus och den nya Nokia 6.

Säljstart för nya Nokia 6 och Nokia 7 Plus den 19 april! 2Bägge telefonerna tillhör Googles Android One-program och levereras med Android Oreo.

Telefonerna går att köpa i Sverige från utvalda återförsäljare med start den 19 april och kan nu förbokas.

”Vi är glada att ta 2018 års första Nokia-smartphones till den svenska marknaden och har höga förväntningar på dem. Det gensvar vi har fått från konsumenter och partners i Sverige har varit mycket positivt och engagerande och vi ser fram emot ett händelserikt och framgångsrikt år”, säger Ossi Korpela, nordenchef på HMD Global.

Rekommenderade återförsäljarpriser inkl moms

Nya Nokia 6: 2990 SEK
Nokia 7 Plus: 3990 SEK

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>