Hem NYHETER Zaplox och SkiStar utökar samarbetet med ny integration för uppskattad mobil gästresa

Zaplox och SkiStar utökar samarbetet med ny integration för uppskattad mobil gästresa

Publicerat av: Redaktionen

Zaplox AB (publ) (”Zaplox”), som erbjuder hotell och kasinon en mobil gästresa och kiosklösning för en smidig och engagerande gästupplevelse, meddelar att SkiStar AB (publ) signerat ett nytt avtal gällande ytterligare en låsintegration till Zaplox SDK för ASSA ABLOY Global Solution låssystem.

Zaplox och SkiStar utökar samarbetet med ny integration för uppskattad mobil gästresa 3Zaplox mobila nyckellösning ingår redan idag i SkiStars mobila gästresa och den nya integrationen möjliggör att de stugor som har mobilanpassade lås från ASSA ABLOY Global Solutions kan öppnas med en mobil nyckel från Zaplox.

SkiStar har sedan flera år erbjudit sina kunder en mobil gästresa med mobil incheckning och mobil nyckel för att öppna sina stugor, med hjälp av Zaplox SDK. Sedan tidigare har Zaplox lösning varit integrerad med låssystem från SALTO Systems och det nya avtalet innebär att SkiStar adderar ytterligare en låsintegration för ASSA ABLOY Global Solution. Den nya låsintegrationen ger SkiStar möjlighet att erbjuda gäster en mobil nyckel för att öppna dörren i de stugor som har mobilanpassade lås från ASSA ABLOY.

”Vi är stolta över vårt långa samarbete med Skistar och att återigen få förnyat förtroende för nästa steg i deras digitala utveckling. SkiStars mobila gästresa med mobila nycklar från Zaplox har sedan länge levererat en uppskattad och smidig incheckning för SkiStars gäster, som också resulterat i en välrenommerad gästupplevelse. Det nya avtalet ger oss utökade möjligheter att stödja SkiStar i deras digitala resa och vi ser fram emot att fortsatt generera ökad tillgänglighet och service till deras kunder, säger Magnus Friberg, VD Zaplox AB

Avtalet innebär en utvidgning av nuvarande samarbetsavtal mellan SkiStar och Zaplox. Om nya lösningen implementeras för samtliga SkiStar ägda boenden fullt ut och förblir i full drift i sju år, vilket är en genomsnittlig levnadstid för hotellås, ger detta en prognosticerad intäkt på ca 3,8 MSEK. Det finns inga garanterade volym eller intäktsnivåer i avtalet.

Relaterade Artiklar