Wolt Market sänker priserna på hundratals matvaror
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIK Wolt Market sänker priserna på hundratals matvaror som mellanmjölk, nötfärs och färsk kyckling

Wolt Market sänker priserna på hundratals matvaror som mellanmjölk, nötfärs och färsk kyckling

Publicerat av: Redaktionen

Från och med den 10 oktober kan konsumenter handla matvaror som mellanmjölk, nötfärs, färsk kyckling och bordsmargarin till rabatterade priser från samtliga Wolt Market-butiker i Sverige.

Under 30 dagar sänks priser på närmare 1300 produkter som kostar i snitt 6% mindre under kampanjperioden.

Stockholm, oktober 2022 – För första gången genomför Wolt en kampanj där kunder kan handla några av de mest köpta produkterna hos Wolt Market till ett lägre pris.

Företaget har valt att sänka priset på allt ifrån hushållsost, frukt och grönt, färskt kött till den populära skogaholmslimpan. Wolt Market har som mål att vara ett komplement till den traditionella livsmedelsbutiken och att underlätta människors vardag.

–Vi vill att Wolt Market ska vara det självklara valet för veckohandlingen, med ett brett utbud av det som kunder kan tänkas efterfråga. Det är viktigt att vara ett plånboksvänligt alternativ och därför ville vi prova ett nytt grepp på den fronten. Vi vill genom den här kampanjen fortsätta erbjuda kunder möjlighet att handla sina favoritvaror till lägre priser, säger Joachim Schwartzbach, General Manager för Wolt Market Sverige.

Så sent som i förra veckan öppnade Wolt Market sin fjärde butik i Stockholm, vilket blir den femte butiken att öppna i Sverige sedan lanseringen av Wolt Market i mars 2022. Nu täcker de stora delar av Stockholm stad och förhoppningen med kampanjen är att ännu fler ska våga testa på Wolt Market.

Wolt Market sänker priserna på hundratals matvaror–Som ett ungt företag är vi alltid ute efter att testa nytt. Vi tror att den nya kampanjen inte bara är intressant för våra nuvarande kunder, utan även för dem som ännu inte är bekanta med Wolt Market. Vi hoppas att vi nu kan uppmuntra dem att testa sin mathandling hos oss och välkomnar dem att dela sin feedback med oss, fortsätter Joachim Schwartzbach, General Manager för Wolt Market Sverige.

 

 

 

Relaterade Artiklar