WithSecure lanserar avancerat skydd till Microsoft Teams för att säkra hybridarbetskraften
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGARSÄKERHET WithSecure lanserar nu avancerat skydd till Microsoft Teams för att säkra hybridarbetskraften

WithSecure lanserar nu avancerat skydd till Microsoft Teams för att säkra hybridarbetskraften

Publicerat av: Redaktionen

Att säkra samarbetsverktyg online har blivit viktigare än någonsin för moderna företag, särskilt med tanke på det alltmer hybrida sättet att utföra arbetsuppgifter på, både internt och externt.

WithSecure (tidigare känt som F-Secure Business) har tillfört nya avancerade skyddsfunktioner till sin molnbaserade säkerhetsplattform WithSecure Elements, främst för att hjälpa den hybrida arbetskraften och externa samarbetspartners, att kunna mötas säkert via Microsoft Teams på vilken enhet som helst.

Microsoft Teams har blivit den mest använda videotjänsten för möten online, samt den mest använda molnbaserade samarbetstjänsten, vilket gör den till en mycket lockande attackvektor som inte täcks av traditionella, äldre säkerhetsmetoder.

Den senaste WithSecure Pulse-undersökningen visade att skydd av hybridarbetskraften var det mest önskvärda säkerhetsresultatet bland organisationer. Den nya uppdateringen kommer även att omfatta skydd för externt samarbete och innehållsdelning.

“Möten med externa parter via Teams är ganska vanliga och genomförs via ett stort antal enheter, så människor som ansluter sig via mobila enheter kan sprida skadligt innehåll utan att ens veta om det. Därför har vi utformat en sömlöst integrerad lösning för att skydda användare på Microsoft Teams och andra Microsoft 365-samarbetstjänster, oavsett vilken enhet de använder,” säger Leszek Tasiemski, Head of Product Management, WithSecure.

Det nya Microsoft Teams-skyddet kompletterar WithSecure Elements Collaboration Protection-lösningen som även täcker Microsoft Exchange Online, SharePoint Online och OneDrive for Business. Dess avancerade funktioner skyddar mot tidigare okända hot genom att använda WithSecures prisbelönta skydds- och sandboxing-teknik. Resultatet blir att skadligt innehåll som virus, trojaner och ransomware snabbt kan upptäckas, blockeras och avlägsnas.

WithSecure lanserar avancerat skydd till Microsoft Teams för att säkra hybridarbetskraften

Organisationer kan få igång det kompletta Microsoft 365-samarbetsskyddet på bara några minuter och det är en del av den enhetliga, molnbaserade säkerhetsplattformen WithSecure Elements. Skyddet kommer också med valbara moduler för slutpunktsskydd, slutpunktsdetektering och respons, samt sårbarhetshantering och samarbetsskydd.

Det nya avancerade Microsoft Teams-skyddet inkluderas automatiskt i alla WithSecure Elements Collaboration Protection-prenumerationer.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar