Webhallen: Årets e-handlare 2018 inom Spelkonsoler och Spel!
Hem E-HANDEL Webhallen: Årets e-handlare 2018 inom Spelkonsoler och Spel!

Webhallen: Årets e-handlare 2018 inom Spelkonsoler och Spel!

Publicerat av: Redaktionen

Pricerunner har utsett årets e-handlare 2018 i en rad kategorier.

Webhallen: Årets e-handlare 2018 inom Spelkonsoler och Spel! 1

Webhallen: Årets e-handlare 2018 – Spelkonsoler och Spel

Webhallen kan med stolthet konstatera att de tog hem titeln inom kategorin Spelkonsoler och Spel! Under processen har Pricerunner tittat på tre olika faktorer:

“Vi har baserat vinnarna på de nomineringar vi fått in, de verifierade omdömen som tillkommit sedan November 2017 och dessutom har vi genomfört Mystery Shopping där vi tittat på t.ex. produktinformation, kundservice och leverans.” – Pricerunner

Motiveringen i år löd:

“Tydlig och utförlig produktinformation, flertal sätt att komma i kontakt med dem samt möjlighet att välja mellan flera olika leveranssätt gjorde att Webhallen tog hem titeln.”

Sedan andra halvan av 2017 har Webhallen fokuserat på att förbättra kundupplevelsen online. Det har inneburit lanseringen av en ny responsiv hemsida, förbättrade verktyg för produktsökning och -filtrering, introduktionen av fler betal- och leveranssätt och många andra förbättringar. Inte minst fick vi stor hjälp av den kundundersökning vi gjorde under våren där över tretton tusen personer kom med feedback och kritik. Denna undersökning mynnade bland annat ut i en förändringar av våra köpvillkor där vi numera erbjuder 60 dagars öppet köp och fri frakt på köp över 500 kr.

“Vi vill tacka våra lojala kunder som kommit med massvis av konstruktiv feedback, särskilt i samband med vår stora kundundersökning i våras. Det är genom detta täta samarbete mellan våra kunder och personal som vi kan växa, förbättras och nå nya höjder!” – Anton Nilsson, Marknadschef, Webhallen

Relaterade Artiklar