Meds e-handelssuccé – hemleveranser samma dag och inom 1-2h med Airmee
Hem NYHETER Meds e-handelssuccé – hemleveranser samma dag och inom 1-2h med Airmee

Meds e-handelssuccé – hemleveranser samma dag och inom 1-2h med Airmee

Publicerat av: Redaktionen

Sedan i våras har Airmee levererat åt det nya innovativa online apoteket Meds.

Meds e-handelssuccé - hemleveranser samma dag och inom 1-2h med Airmee 2Meds som satsar på ett brett sortiment av både receptbelagda och receptfria läkemedel med snabba leveranser utökar nu sitt samarbete med Airmee. Airmee specialiserar sig på hemleveranser samma dag i storstäderna och även 1h-leveranser i Stockholm.

Meds lanserades i mars 2018 och har sedan starten växt kraftigt tack vare satsningar på smidiga och bekväma hemleveranser. I samarbete med Airmee erbjuder apoteket nu hemleveranser kl 17-22 i storstäder och även så snabbt som inom en timme från kl 9 på morgonen för nästan 1.5m invånare i Stockholm.

– Meds har vuxit kraftigt sedan lanseringen och våra snabba leveranser är en stor konkurrensfördel. Tack vare vårt samarbete med Airmee leder vi utvecklingen inte bara i Apoteksbranschen utan e-handeln i stort. Apoteksvaror vill kunderna ha direkt, inte bara när det gäller läkemedel utan kanske solkräm inför en resa eller kosttillskott inför en viktigt tävling. Vi har sett att efterfrågan på entimmes och tvåtimmes leveranser ökar stadigt i takt med att kunderna förstår att det faktiskt är möjligt och inte ens kostar extra!, säger Björn Thorngren, VD på Meds.

Airmee har på kort tid blivit en av de ledande logistikbolagen i Sverige som specialiserar sig på hemleveranser.

Tack vare världsledande teknologi i bakgrunden som optimerar bolagets flotta kan kunder få sina varor när och vart de vill. Kunder kan välja och slå in bl a ett snävare tidsintervall, portkod och om de vill ha varan lämnad utanför dörren.

– Leverans inom en till två timmar är efterfrågat från våra kunder inte bara på grund av att det går snabbt men också för att det är förutsägbart. Airmee erbjuder snabba och flexibla hemleveranser med hög servicegrad, där kunder även har möjlighet att sätta precis det leveransintervall de önskar. Vi jobbar nära Airmee för att kontinuerligt inte bara möta utan överträffa kunders krav och önskemål, säger Marcus Ramstrand, logistikansvarig på Meds.

– Airmee fortsätter växa i snabb takt och i samband med det utökas även leveransområdet kraftigt. Vår teknologi innebär också i slutändan att vi kan leverera effektivare och med en bättre kvalité än andra logistikbolag vilket är en oerhörd fördel. Vi är glada att Meds kan dra nytta av detta i sin verksamhet, avslutar Julian Lee, VD på Airmee.

Relaterade Artiklar