VikingLine förnyade sin kryssningsapp
Hem NYHETER VikingLine förnyade sin kryssningsapp

VikingLine förnyade sin kryssningsapp

Publicerat av: Redaktionen

Viking Line har uppdaterat sin reseapp så att den nu har ett ännu bättre innehåll.

VikingLine förnyade sin kryssningsapp 2Efter uppdateringen kan resenärerna bland annat kontrollera sina bonuspoäng och sina egna bokningsuppgifter. Dessutom blir det lättare att checka in med hjälp av en QR-kod.

Viking Lines kryssningsapp lanserades 2015. I och med de ändringar som nu gjorts har det bland annat blivit möjligt att följa sitt bonussaldo och sina stamkundsuppgifter. I appen finns också uppgifter om resebokningar och exempelvis tidtabeller över incheckningar och avgångar.

I fortsättningen kommer appen allt mer att fungera som ett stöd för resenären, eftersom man med hjälp av den uppdaterade versionen av Viking Line App- kan boka resor utifrån förhandsifyllda uppgifter och lätt komma in på fartygets wifi-nät utan att fylla i särskilda inloggningsuppgifter och lösenord.

– Intresset för digitala reseappar och digitala lösningar ökar hela tiden. Vi vill fortsätta utveckla Viking Line App och dess användningsegenskaper samt erbjuda våra resenärer ännu mer lättanvända kanaler för att kunna maximera kryssningsupplevelserna och dra nytta av stamkundsförmånerna, berättar Håkan Sourander, chef för Central marknadsföring på Viking Line.

I appen finns kryssningsprogram och tidtabeller och man kan bläddra bland butikernas utbud och erbjudanden.

Appen är planerad så att den ska underlätta resan och göra kryssningen ännu mer upplevelsespäckad.

Kryssningsappen kan laddas ned gratis till iOS- och Android-smarttelefoner via AppStore och GooglePlay. Det lönar sig att ladda ner appen till telefonen i god tid före avresan för att smidigt kunna börja dra nytta av de olika funktionerna genast man stigit ombord.

Relaterade Artiklar