Viaplay och T-Mobile Netherlands ingår distributionspartnerskap
Hem NYHETER Viaplay och T-Mobile Netherlands ingår ett distributionspartnerskap

Viaplay och T-Mobile Netherlands ingår ett distributionspartnerskap

Publicerat av: Redaktionen

Viaplay och T-Mobile har ingått ett flerårigt distributionspartnerskap i Nederländerna.

Från den 1 mars, när Viaplay lanseras i Nederländerna, erbjuder T-Mobile fyra gratismånader av Viaplay till sina kunder i kombination med ett nytt T-Mobile bredbandsabonnemang.

Vid ett senare tillfälle gör T-Mobile streamingtjänsten tillgänglig som ett tilläggsabonnemang till sitt TV- och interneterbjudande.

På Viaplay kommer T-Mobile-kunder att kunna njuta av direktsänd Formel 1 med nederländska superstjärnan Max Verstappen när han kämpar för att försvara sin världsmästartitel; PDC-dart med trefaldiga världsmästaren Michael van Gerwen; tysk Bundesliga-fotboll och mycket mer, med Premier League-fotboll från augusti 2022. I tillägg erbjuder tjänsten ett unikt utbud av Viaplay Originals, internationella filmer och serier, och barninnehåll.

Kim Poder, NENT Group Chief Commercial Officer: “Inom bara några veckor får nederländska tittare möjligheten att uppleva Viaplays unika erbjudande själva. Vi ser fram emot partnerskapet med T-Mobile i Nederländerna och att erbjuda deras kunder tillgång till vår tjänst. Från Viaplay Originals och internationella filmer och serier, till barninnehåll och självklart världens bästa sport, har vi något för alla.”

Viaplay och T-Mobile Netherlands ingår distributionspartnerskap

Kim Poder, NENT Group Chief Commercial Officer

Leo Hensen, Director Marketing, T-Mobile Netherlands:

“Vi är stolta över att ha nått en överenskommelse med Viaplay. Vi är väldigt nöjda över att erbjuda våra kunder tillgång till det bästa från sportvärlden, tillsammans med fantastisk originalunderhållning och gräddan av Hollywood. T-Mobile är den snabbast växande leverantören av fasta tjänster i Nederländerna och med detta partnerskap får våra kunder möjligheten att se det bästa som finns via våra tjänster. Nederländare älskar att titta på sport och detta samarbete ger våra kunder den bästa platsen för all spänning.”

T-Mobile annonserar ytterligare detaljer gällande Viaplay-priser och -paket de närmsta veckorna.

I Nederländerna kommer Viaplay att vara tillgänglig genom tredjepartsdistributionsavtal och abonnemang som säljs direkt till kunderna. Tjänsten stöds av ett brett utbud av enheter och plattformar, inklusive smart-TVs; iOS och Android smarttelefoner och surfplattor; Chromecast och Apple TV; och PC samt Mac.

 

 

 

Relaterade Artiklar