Verizon: 5 trender för företagsledare ta till sig 2023
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGAR Verizon: 5 trender för företagsledare ta till sig inför 2023

Verizon: 5 trender för företagsledare ta till sig inför 2023

Publicerat av: Redaktionen

Det globala affärslandskapet och kundernas efterfrågan förändras snabbt.

För företagsledare är insikten i denna efterfrågeutveckling bara en liten pusselbit i det stora hela.

Hur företagsledare faktiskt omsätter kunskap till handling är nyckeln till att ligga steget före.

Nedan följer fem trender företagsledare bör titta på inför 2023.

  • Behov av global anslutning

I takt med att tekniken går framåt kommer övergången till det digitala att öka, vilket leder till en förändring i kundernas krav. Företag kommer fortsätta att söka efter sätt att globalt bredda sin räckvidd, och med den expansionen kommer behovet av pålitlig, säker anslutning att stå i centrum. Anslutningens omfattning kommer bli allt bredare. Inte bara webbplatser och distansanställda utan även multicloud-, SaaS– och datacenterleverantörer. Att sömlöst och säkert flytta data och applikationer kommer att bli ett starkt behov för alla företag. Företag kommer att behöva investera tid och pengar i sina nätverks- och cybersäkerhetsarkitekturer och identifiera en partner som har kapacitet som sträcker sig över geografiska områden, vilket kommer att skapa en sömlös upplevelse över flera geografier och teknikplattformar.

  • Framväxten av privata nätverk

För globala företag kommer privata 5G-nät under 2023 inte bara att vara trevliga att ha. Att hålla data, bearbetning, enheter och resurser lokalt på ett privat samt säkert nätverk kommer att rita om spelplanen. Företagsledare borde se kraften och fördelarna med privata nätverk som en prioritet under 2023.

  • Flexibilitet är fortfarande av högsta prioritet 

För de flesta ledare inom IT på företagssidan fanns affärsflexibilitet alltid med i deras planer, men kanske något begravd bakom andra prioriteringar. Pandemin och den snabba förändringen av arbetskraftens verksamhet satte flexibilitet på kartan igen. Under 2023 kommer vårt sätt att arbeta och fungera fortsätta att utvecklas, varpå verktygen, lösningarna och planerna för att ligga i framkant kommer att vara avgörande för långvarig framgång.

  • Lita mindre på saker, säkra upp mer

Det finns några konstanter i livet, som exempelvis att solen kommer att gå upp på morgonen och gå ner på kvällen, att tiden kommer att fortsätta att ticka på och att cyberkriminella kommer att leta efter sätt att bryta ned din säkerhetsinfrastruktur och stjäla känslig information. CISO:s och IT-ledare kan inte vackla med uppmärksamheten på att skydda deras affärs- och kunddata. Cyberkriminella kommer fortsätta att fördubbla sina attacker, vilket innebär att globala företag måste möta och överträffa dessa ansträngningar för att skydda företaget och kunderna.

  • Verizon: 5 trender för företagsledare ta till sig 2023Bredband åt alla

Både för företag och konsumenter är snabb, pålitlig och säker anslutning ryggraden i hur vi lever, arbetar och leker. För företagskunder är ökningen av anslutna enheter inte en tillfällighet, det är en trend som kommer att fortsätta växa. Ett enkelt och effektivt sätt att hålla företag uppkopplade kommer att vara ett måste.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar