Vaimo förvärvar The Service Corporation
Hem E-HANDEL Världsledande e-handelsbyrå, Vaimo förvärvar The Service Corporation (TSC)

Världsledande e-handelsbyrå, Vaimo förvärvar The Service Corporation (TSC)

Publicerat av: Redaktionen

Vaimo, en världsledande e-handelsbyrå och omnikanalpartner, tillkännagav förvärvet av The Service Corporation (TSC), ett företag specialiserat på Zendesk och supporttjänster.

Förvärvet förbättrar Vaimos expertis inom kundservice.

TSC strävar efter att leverera marknadens bästa kundupplevelser genom en modern, molnbaserad servicedesk. TSCs erfarna Zendesk-specialisterna tillhandahåller implementationstjänster och B2B-support för att möjliggöra fantastiska kundupplevelser.

Zendesk är ett tjänstefokuserat CRM-företag som utvecklar programvara som syftar till att förbättra kundrelationer. Vaimo har samarbetat med Zendesk i flera år, och flera stora kunder, inklusive BAUHAUS Sverige, använder Zendesk för att kontinuerligt förbättra sin kundsupport.

“Att förvärva TSC positionerar Vaimo globalt som en av de ledande experterna på Zendesk”, säger David Holender, vd på Vaimo. “Att bli framgångsrik inom e-handel bygger idag mycket på att man är nära sina kunder och alltid sätter de i första rummet. Vårt nya team av experter inom support-as-a-service kommer att hjälpa våra kunder över hela världen att leverera kundservice på absolut högsta nivå.”

“Vi har fokuserat på att fullända de verktyg och metoder som krävs för en fantastisk kundupplevelse i flera år. Vår målsättning är att hjälpa företag att leverera tjänster i världsklass till sina kunder, och detta ligger i linje med Vaimos vision om att skapa e-handelslösningar och kundupplevelser i världsklass. Vi ser fram emot det värde vi tillsammans kan skapa för våra kunder”, säger Per Ekvall, vd på TSC.

Vaimo förvärvar The Service CorporationFörvärvet av TSC bygger vidare på Vaimos syfte om att hjälpa sina kunder bli framgångsrika med sin e-handel. Genom att bredda kundtjänstlösningarna med hjälp av TSC, tillgodoser Vaimo B2C-, B2B- och D2C-kunder med specialiserade kundtjänstlösningar.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar