Hem NYHETER URBANISTA LONDON – Maxade funktioner i trådlös in-ear hörlur

URBANISTA LONDON – Maxade funktioner i trådlös in-ear hörlur

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanserar marknadsledande Urbanista en helt ny produkt inom true wireless-familjen.

URBANISTA LONDON – Maxade funktioner i trådlös in-ear hörlur 3London, en in-ear hörlur med både transparens och aktiv brusreducering, designad för att låta dig ta kontroll. Den kristallklara ljudupplevelsen är utvecklad tillsammans med en ljudingenjör som ligger bakom flera prisbelönta hörlurar. Genom lätthanterliga touchfunktioner och en bekväm passform passar London ett aktivt liv i rörelse.

Omvärldens oväsen har aldrig varit ett så litet problem som nu. Stäng ute brus och oljud med ett enkelt knapptryck och släpp in ljudet igen på samma vis. Svenska Urbanista lanserar nu sin första true wireless-hörlur med aktiv brusreducering (ANC). London låter användaren styra omgivningens ljud. Funktionen Ambient Sound Mode förstärker röster utifrån istället för att tysta dem. Perfekt för löpspåret, arbetsplatsen eller i kollektivtrafiken där det är viktigt att kunna höra sin omgivning.

– London är en riktigt speciell produkt och vi är otroligt glada över att få välkomna modellen till vår true wireless-familj. Den smarta och ergonomiska designen ger perfekt passform som dessutom ser bra ut. Tillsammans med funktioner som Ambient Sound Mode och aktiv brusreducering är London perfekt för ett liv i rörelse, säger Anders Andreen, vd Urbanista.

Ultimat passform och teknik Med en unik design kan hörlurarna enkelt anpassas för perfekt passform i örat. Hörlurarna kommer nämligen med silikontoppar i olika storlekar som bidrar till att ytterligare isolera ljud från omgivningen samtidigt som de gör hörlurarna mer bekväma. Öronsnäckorna har dessutom inbyggda sensorerna som är programmerade att pausa när hörluren inte sitter i och när båda hörlurarna tas ut stoppas ljuduppspelning automatiskt.

Hörlurarna är utformade med inspiration från en livlig och pulserande plats, därav namnet London. En kreativ och generös färgkollektion om fyra: Midnight Black (Svart), Rose Gold (Rosa), White Pearl (Vit) och Dark Sapphire (Blå). London har en speltid på fem timmar och det uppladdningsbara fodralet ger upp till fyra fulla laddningar, vilket tillsammans erbjuder en imponerande speltid på hela 25 timmar.

Urbanista London finns att beställa på www.urbanista.com och hos auktoriserade återförsäljare från och med den 25 maj 2020. Rekommenderat pris: 1 499 SEK.

Nyckelfunktioner hos Urbanista London

● Aktiv brusreducering (ANC)

● Inbyggda öronsensorer som känner av när de är i örat och automatiskt slutar spela musik när en eller båda hörlurarna är urtagna ur örat

● Ambient Sound Mode

● Trådlös laddning på en timme på alla Qi-certifierade laddningsplattor

● Färgmatchat och slimmat laddningsfodral med fyra fulla laddningar

● Fyra indikatorlampor på laddningsfodralet som visar batterikapacitet

● 25 timmars speltid: varje laddning har en speltid på upp till fem timmar. Laddningsfodralet i fickstorlek är uppladdningsbart och rymmer ytterligare fyra fulla laddningar

● IPX4 skyddad – skyddad från vattenstänk ur alla vinklar

● Bluetooth 5.0-anslutning

● USB-C

● Silikontoppar i olika storlekar tillgängliga för en mer personlig anpassning i örat

● Fyra eleganta färger: Midnight Black (Svart), Rose Gold (Rosa), White Pearl (Vit) och Dark Sapphire (Blå).

● Volym- och musikstyrning via touchknappar

● Röststyrning (Siri och Google Assistant)

● Telefonsamtal i stereo-läge

● Full kompatibilitet med iOS, Android och Windows

Relaterade Artiklar