Hem E-HANDEL Urban Deli erbjuder snabb hemleverans för att möta coronakris

Urban Deli erbjuder snabb hemleverans för att möta coronakris

Publicerat av: Redaktionen

Urban Deli håller alla butiker och restauranger öppna och har utökat sin webbutik för att möta kundernas behov i en tuff tid.

Urban Deli erbjuder snabb hemleverans för att möta coronakris 2

Packning pågår! Hemleverans dagen efter och fraktfritt vid köp över 700 kr.

– Vi inom Urban Deli arbetar stenhårt för att erbjuda bra mat på ett smidigt sätt i en tid med väldigt svåra utmaningar, säger Henrik Sjöblom, försäljningschef Urban Deli.

Urban Deli har med kort varsel utökat sitt erbjudande och erbjuder nu sitt mest populära sortiment i online för snabb hemleverans. Målet är att göra matlivet enklare för Urban Delis många trogna kunder på ett så smidigt sätt som möjligt. Beställningar som görs före 22.00 levereras kvällen efter. Beställningar över 700 kronor inom Stockholm och Nacka och Värmdö levereras gratis.

– Det är just nu ovanligt ibland aktörer som levererar mat hem, att man får hemleverans dagen efter. Men vi har ansträngt oss för att kunna möta den efterfrågan vi idag möter från våra kunder, säger Henrik Sjöblom som är försäljningschef för Urban Delis butiker och saluhallar.

Sortimentet i webbutiken är vällagade färdiga maträtter, som går snabbt att göra klart med några snabba handgrepp. Det finns allt från helt färdiga portionsrätter till lite lyxigare, nästan färdiga måltider, samt skaldjur, chark, ost och kött från saluhallen. För den som vill komplettera sina inköp finns även exempelvis bröd, dryck, blommor, mjölk och toalettpapper nu i webbutikens utbud.

– Vi har arbetat på att utveckla en ny webbutik, men nu valde vi istället att snabbt utöka sortimentet på vår gamla e-handelsplattform. Vi gör det möjligt att sätta få god mat smidigt hem med kort varsel, säger Sibel Wolff, marknads- och kommunikationschef Urban Deli.

Relaterade Artiklar