Upplev nästa generations laptop med Galaxy Book S
Hem PRODUKTNYHETERHETA PRYLAR Upplev nästa generations laptop med Galaxy Book S

Upplev nästa generations laptop med Galaxy Book S

Publicerat av: Redaktionen

Samsung presenterar Galaxy Book S, en ny laptop med mobilkärna skapad för användare med höga krav på prestanda men som samtidigt vill ha något som är smidigare än en traditionell bärbar dator.

Upplev nästa generations laptop med Galaxy Book S 2Galaxy Book S drar nytta av mobiliteten och uppkopplingen från en smartphone och prestandan, kraftfullheten och produktiviteten från en PC. Den har utvecklats i samarbete med ledande teknikföretag och kombinerar Samsungs ledande position inom mobila enheter med förstklassig mjukvara från Microsoft samt marknadsledande mobil prestanda från Qualcomm. Galaxy Book S har en premium-design och är utrustad med 4G-uppkoppling, instant on-funktionalitet med Windows 10 och det nya ARM-baserade chipsetet från Qualcomm® Snapdragon™ 8cx.

– Vi är väldigt glada över att introducera en laptop i Norden som komplement till vårt befintliga produktutbud. Med denna täcker vi in våra kunders alla behov för arbete och underhållning, liksom gränslandet mellan de två. Galaxy Book S kombinerar den bästa mobila funktionaliteten från Samsung med Microsofts ledande produktivitetslösningar och Qualcomm Technologies prestanda för att kunna erbjuda en enhet med mobil produktivitet i toppklass, säger Sebastian Wirhed, produktchef för Tablet och Wearables på Samsung i Norden.

Upptäck en smidig enhet som är med dig hela tiden – Always On, Always Connected
Galaxy Book S är skapad för att förändra hur och var man kan använda sin PC – genom att alltid vara igång, alltid uppkopplad och alltid tillgänglig. Med ultra-snabb 4G, som nås via ett fysiskt SIM kort eller E-SIM, adderas uppkoppling mot molnet och ger snabb tillgång till applikationer och innehåll utan att vara i behov av WiFi. Skärmen på Galaxy Book S tänds upp vid första touch, vilket gör att den tillgänglig direkt. Galaxy Book S använder USB-C, vilket betyder att den går att ladda med samma laddare som för exempelvis Galaxy Note10 och gör det smidigare och enklare att alltid ha en laddmöjlighet.

Skapad för att hålla och prestera
Galaxy Book S designats för att skapa en kraftfull användarupplevelse samtidigt som den är väldigt lätt (0,96 kg) och har en tålig utsida. Galaxy Book S har ett skal i anodiserad aluminium vilket gör att den är extra tålig och en 13.3-tums touch-skärm – vilket gör att användare kan scrolla, zooma och styra enheten mer intuitivt.

Upplev en ny dimension av prestanda
Galaxy Book S är skapad för dig som vill ha en integrerad mobil upplevelse mellan dina Galaxy-produkter. Galaxy Book S erbjuder kompromisslös prestanda tack vare Snapdragon 8cx från Qualcomm Technologies som är världens första 7-nanometersprocessor med PC-mjukvara. Den är dessutom skapad så att enheten inte behöver någon fläkt, oavsett hur hårt den jobbar.

– Chipsetet Snapdragon 8cx banar vägen för nya möjligheter till Always On och Always connected vilket gör att du enkelt kan arbeta, multitaska och spela oavsett var du befinner dig. Vi vägrade att kompromissa med prestandan för batteritidens skull utan har lyckats kombinera dessa och skapa en enhet som erbjuder datoranvändning i toppklass kombinerat med den mobilitet som en smartphone erbjuder. Med Galaxy Book S kan du lämna laddaren hemma tack vare ett batteri som gör att du kan spela upp video i upp till 23 timmar på en laddning. För att säkerställa att din enhet inte gör av med batteri i onödan anpassar sig Galaxy Book S efter vad du gör så att du sparar batteri och får möjlighet att producera, streama, spela eller arbeta mer. Galaxy Book S har också 256GB internlagring och plats för 1TB minneskort så att du inte behöver oroa dig för lagring, säger Steve Mollenkopf, VD för Qualcomm Incorporated.

Galaxy Book S är utrustad med ljud av AKG som ger ljudupplevelser i studiokvalitet och dessutom förfinas och anpassas med Dolby Atmos® skräddarsydda ljudlägen för filmer, musik, spel med mera.

Med stöd från branschens bästa tjänster
Tack vare Windows 10 och Microsofts Your Phone-app skapas en koppling mellan Galaxy Book S och Galaxy Note10 så att du enkelt kan se dina senaste bilder, appar, notifikationer och svara på samtal och meddelanden oavsett vilken enhet du använder. Galaxy Book har dessutom lagring i molnet via Microsoft OneDrive som gör att dina filer hålls säkra och enkelt tillgängliga i alla dina enheter.

Galaxy Book S har uppkoppling via 4G vilket gör att man kan undvika att ansluta sig till osäkra publika nätverk och därmed skyddar känslig information. Tack vare Windows Hello kan användare dessutom logga in på enheten med fingeravtryck vilket gör det extra enkelt låsa upp.

Tillgänglighet
Galaxy Book S kommer finnas tillgänglig i Norden under Q4 2019 i färgen Mercury Gray. Rekommenderat pris är 12 490 SEK.

Relaterade Artiklar