Hem NYHETER Uppgradera hemmakontoret med rätt teknik

Uppgradera hemmakontoret med rätt teknik

Publicerat av: Redaktionen

Distansarbete har blivit vardag för miljontals människor över hela världen och hemmakontoret kommer med sina alldeles egna utmaningar.

Att jobba hemifrån förutsätter förutom självdisciplin också rätt teknik och digitala verktyg.
Här tipsar teknikföretaget Xiaomi om fem smarta teknikprodukter som kan ta hemmakontoret till nästa nivå. 

Det digitala mötesrummet i mobilen

Uppgradera hemmakontoret med rätt teknik 7Mi Note 10 / 10 Pro

I dag erbjuder flera appar så som Zoom, Skype och Hangouts möjligheten att hålla digitala möten via en smartphone. Detta ställer dock högre krav på en bra frontkamera och god skärmkvalitet för bästa möjliga mötesupplevelse. Mi Note 10 kommer med en 20MP frontkamera och en kant-i-kant 6,47” AMOLED display med upplösning på 1080 x 2430.

Den smarta skrivbordslampan

Uppgradera hemmakontoret med rätt teknik 8

Mi LED Desk Lamp 1S

För effektivt hemmajobb är det viktigt med bra ljus för optisk och mental hälsa. Många timmar framför datorn kan medföra spänning och ansträngning i ögon och muskler. Med rätt ljus går det att arbeta effektivt samtidigt som kroppen och ögonen får vila. Mi Desk Lamp 1S är designad för att minska flimmer och därmed minimera risken att skada ögonen. Det går att justera ljusets färgtemperatur och styrka eller välja mellan fyra förinställda lägen.

Den trådlösa hjälpredan

Mi Portable Mouse

Uppgradera hemmakontoret med rätt teknik 9

När man arbetar hemifrån är det viktigt att ha rätt utrustning för jobbet. För att arbetet ska gå så smidigt som möjligt kan en trådlös mus vara till hjälp. Mi Portable Mouse är en minimalistisk och slitstark mus och är kompatibel med en mängd olika ytor för bästa möjliga friktion, oavsett underlag. Den har ett inbyggt WiFi och kan anslutas till två datorer samtidigt och med sina 77,5 gram är den lätt att ta med sig överallt. Musens ergonomiskt rundade design passar både höger- och vänsterhänta och det slitstarka materialet tål påfrestningar utan att ta skada.

Håll hemmet uppkopplat

Uppgradera hemmakontoret med rätt teknik 10

Mi WiFi Repeater 2

Ett hemmakontor utan bra WiFi är inget hemmakontor. Mi WiFi Repeater 2 ger säker uppkoppling för att slippa onödiga avbrott i arbetsdagen. Mi WiFi Repeater 2 förstärker signalen av det existerande trådlösa nätverket med en hastighet på upp till 300 Mbps. Tack vare de två antennerna elimineras zoner utan täckning för full räckvidd i hela hemmet.

Ren luft hemma för bättre arbetsmiljö

Uppgradera hemmakontoret med rätt teknik 11Mi Air Purifier 3H

Med varmare väder kommer pollensäsongen, vilket kan vara en prövning för de mest erfarna. Med Mi Air Purifier 3H kan du hålla pollen borta och behålla fullt fokus på jobbet. Samtidigt rengör Mi Air Purifier 3H luften från damm, bakterier och husdjurshår. Den är designad för att luften i hemmet ska cirkulera 360 grader med kapacitet att förbättra luftkvalitén på en yta upp till 42 kvm. Mi Air Purifier 3H har inbyggt WiFi som enkelt kan styras direkt i mobilen via Mi Home-appen. Det går att schemalägga luftrengöring och välja mellan 3 olika lägen: Auto, Night och Manual.

Relaterade Artiklar