Hem NYHETER Undvik smittspridning med Byggarnas digitala verktyg PLATTAN

Undvik smittspridning med Byggarnas digitala verktyg PLATTAN

Publicerat av: Redaktionen

Sverige måste fortsätta att byggas, ekonomin måste hållas igång, samtidigt som vi alla behöver hjälpas åt för att minska smittspridningen av Corona viruset.

Undvik smittspridning med Byggarnas digitala verktyg PLATTAN 3Byggarnas Partner Sverige AB lanserar nu PLATTAN – ett digitalt verktyg för proffsbyggare. Varsomhelst och närsomhelst (24/7) i mobil, surfplatta eller dator kan nu företagets kunder se hela sortimentet med aktuellt lagerstatus, göra beställningar och avrop, skapa inköpslistor och mycket mera.

– “Att vi nu kan erbjuda våra kunder att handla digitalt på detta smidiga och moderna sätt kommer väldigt lägligt i tid med tanke på Corona epidemin ” säger Stefan Pageryd, vd på Byggarnas Partner.

Plattan är ett effektivt och lättanvänt digitalt verktyg utvecklat av Woody Bygghandel. Kunderna kan efter inloggning få full koll på beställningar, avtalspriser och fakturor. Dessutom finns en rad andra smarta funktioner som ex. automatisk slutdokumentation med miljödeklarationer.

– “Våra brädgårdar med proffsbutiker har givetvis öppet och kunder är välkomna att besöka oss. Men detta digitala verktyg i kombination med vår kampanj halva priset på transporter underlättar för våra kunder som vill hålla verksamheten igång på ett säkrare och mer ansvarsfullt sätt” avslutar Stefan.

Relaterade Artiklar