Underskatta inte luktsinnet, som är vårt starkaste känslomässiga sinne
Hem E-HANDEL Underskatta inte luktsinnet, som är vårt starkaste känslomässiga sinne

Underskatta inte luktsinnet, som är vårt starkaste känslomässiga sinne

Publicerat av: Redaktionen

[LIVSSTIL] Dofter hänger ihop med känslor och minnen och blir därför väldigt värdefullt för oss.

Men hur vi reagerar på andras dofter är olika, luktsinnet är unikt för varje individ. Människor som trivs med varande sägs ha lämplig personkemi. Men faktum är att kvinnor har kapacitet att lukta sig till en passande far till sina barn, för att välja en man som är helt olika genetiskt. Vi kommunicerar helt enkelt med doft, berättar Nina Delér.

Sthlm Fragrance Supplier vill engagera och kicka igång alla sinnen för en doftupplevelse som påverkar positivt men som också ökar välbefinnandet.

Underskatta inte luktsinnet, som är vårt starkaste känslomässiga sinneDe vackra Aroma Diffusers kombinerar väldoftande frisk luft med lugn belysning och det finns en exklusiv doftolja för att passa varje plats och tillfälle.
Visionen är att vara det självklara valet i varje hem, företag, hotell, spa och butiker. För en god doft skapar en positiv upplevelse, påverkar vårt humör positivt och genererar en övergripande känsla av välbefinnande.

Aromaterapi är ett samlingsnamn där eteriska oljor används för att boosta och stärka vårt välbefinnande, immunförsvar och hälsa. Aromaterapi använder naturliga växtextrakt i form av oljor för att förbättra kroppens fysiska och känslomässiga hälsa.

Doftoljorna är producerade i Grasse i södra Frankrike, och kan användas på olika sätt; genom doft, inandning, massage och bad.

Relaterade Artiklar