Uber Eats krokar arm med 7-Eleven i nytt samarbete
Hem E-HANDEL Nytt samarbete mellan Uber Eats och 7-Eleven

Nytt samarbete mellan Uber Eats och 7-Eleven

Publicerat av: Redaktionen

Från och med den 18 januari kommer det vara möjligt att med ett knapptryck få varor från 7-Eleven hemlevererade snabbt och enkelt via Uber Eats.

Partnerskapet är ett steg i att skala upp erbjudandet inom mat- och dagligvaror på Uber Eats app.

Leveranstiden beräknas ligga på från 15 minuter.

Nu görs varor från 7-Eleven tillgängliga för snabb hemleverans via Uber Eats plattform. Från och med den 18 januari går det att klicka hem fika, mellanmål och snacks för den eftermiddagströtta, hygienartiklar, mjölk eller tvättmedel för den som missat något på inköpslistan eller partyis för den som glömt frysa egen. Dessutom lanseras 7-Elevens nya koncept som inbegriper ett nytt högkvalitativt bageri och nya maträtter exklusivt för hemleverans via Uber Eats.

Eftersom varorna inte har någon tillagningstid kan de packas snabbare än restaurangmat, och levereras till dörren på mellan 15-30 minuter. Erbjudandet från 7-Eleven är ett komplement till det sortiment från Pressbyrån som förra året lanserades exklusivt på Uber Eats. Inledningsvis erbjuds kostnadsfri hemleverans från 7-Eleven.

– Marknaden för hemleveranser har vuxit kraftigt, och vi ser stora möjligheter framöver – inte minst inom dagligvarusegmentet. Allt fler butiker har upptäckt fördelarna med att kunna erbjuda snabba leveranser av mat- och dagligvaror, som gör det möjligt att nå ut till fler och nya konsumentgrupper. Att tillsammans med 7-Eleven utöka erbjudandet på Uber Eats plattform ser vi som ett viktigt steg i att möjliggöra snabba hemleveranser av dagligvaror för fler, säger Henrik Berglin, Sverigechef på Uber Eats.

Uber Eats krokar arm med 7-Eleven i nytt samarbete– Enkelheten i att kunna få hem kombinationen av goda och fräscha måltider och fika ihop med det viktigaste dagligvarorna på från 15 minuter känns mer aktuellt ä

n någonsin, och vi är säkra på att det är perfekt för kunderna i extremt många situationer, säger Max Liljenthal, ansvarig för externa försäljningskanaler på Reitan Convenience som är franchisegivare till 7-Eleven.

Exempel på varor från 7-Eleven som går att få hemlevererade:
  • Fika som färskbryggt kaffe, bullar och kakor
  • Mejerivaror som mjölk, havredryck och juice
  • Mellanmål och frukost som drickyoghurt, egentillverkade frallor, bars, fruktoch proteinshakes
  • Färdiglagade måltider som soppa, sallad, pizza och wraps
  • Hygien- och intimartiklar som tandborstar, tandkräm, handsprit, plåster, mensskydd och kondomer
  • Glass, godis, läsk, funktionsdrycker, chips och partyis
  • Toalettpapper och tvättmedel

Inledningsvis är leveranserna kostnadsfria, och ordinarie leveransavgift ligger på mellan 19-69 kronor.

Så här går det till:

1) Ladda ned Uber Eats-appen eller gå in på www.ubereats.com. För den som redan har ett Uber-konto går det att logga in med samma uppgifter.

2) Välj 7-Eleven och lägg till önskade varor i varukorgen.

3) Klicka på “beställ”. Betalning sker direkt via appen.  Det går att välja att hämta beställningen vid porten, eller få den levererad utanför dörren.

4) Följ beställningen i realtid. Det går också att beställa för någon annans räkning, och då går det att enkelt dela leveransens status så att mottagaren kan följa den via sms.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar