TV-appen som flaggar för ditt fotbollslandslag
Hem NYHETER TV-appen som flaggar för ditt fotbollslandslag

TV-appen som flaggar för ditt fotbollslandslag

Publicerat av: Redaktionen

Nu kan alla fotbollssupportrar stötta sitt landslag och få deras flagga att vaja på väggen i sitt eget vardagsrum.

TV-appen som flaggar för ditt fotbollslandslag 2Detta är möjligt med hjälp av appen ’Wave your flag’ på Philips TV-apparater med Ambilight.

Det är inte alla som kan heja fram sitt fotbollslandslag på plats, men för de som äger en Philips Ambilight-TV går det att ladda ned appen ’Wave your flag’, för att stödja sitt lag hemifrån. Appen förhöjer matchupplevelsen genom att visa flaggans färger på väggen runt TV:n.

Flagga för ditt landslag

Ambilight är en teknik som visar färgat ljus på väggen bakom TV:n, i samspel med det som händer på skärmen. Färgen matchar vanligtvis det som syns på TV:n men med ’Wave your flag’ går det att ändra ljuset bakom TV:n till valbar flagga.

Det finns också en särskild funktion som kallas ”Versus” och med denna går det att visa färgerna hos båda de lag som spelar mot varandra i en match, på var sin sida av TV:n. På så sätt går det att öka tävlingskänslan när man ser på matchen.

Det är också möjligt att ladda upp en favoritbild och använda den till sin Ambilight-TV. Eller så kan man ställa in appen så att TV:n uppmärksammar när det blir mål eller när ett lag vinner. Då kan Ambilight-ljuset visa fyrverkerier eller ”vågen”. Den kan också reagera på straffsparkar, rött kort eller frisparkar.

Appen kan också aktiveras så att Ambilight-ljuset reagerar när man hejar extra mycket på sitt lag. Detta sker genom mikrofonen i användarens telefon eller surfplatta.

Enkel att ladda ner

Philips app “Wave your flag” är gratis och finns för både iOS och Android. Efter att laddat ner appen väljer man sitt eget lands flagga och motståndarlagets flagga. Sedan är det bara att sätta igång.

Under matchen kan användare interagera med olika matchhändelser. Till exempel genom att fira en vinst eller att laget gjort mål. Det är till och med möjligt att dela ut gula och röda kort.

I 2018 års Philips TV-modeller med Ambilight finns också en inställning som fungerar på liknande sätt som appen, med möjlighet att välja flagga bakom TV:n.

Relaterade Artiklar