Hem E-HANDEL Tura Scandinavia väljer Litium för en framtidssäker e-handel

Tura Scandinavia väljer Litium för en framtidssäker e-handel

Publicerat av: Redaktionen

För en tid sedan blev det uppenbart för Tura Scandinavia att deras befintliga e-handelsplattform inte utvecklades i en takt som täckte deras behov.

Tura Scandinavia väljer Litium för en framtidssäker e-handel 3Med detta som utgångspunkt sökte Tura av marknaden i jakt på en mer framtidssäker lösning och hittade Litium. För att snabbt komma igång valde man att använda Litiums Accelerator som tillhandahåller en startklar sajt med många färdiga moduler som sedan kan anpassas med ytterligare funktionalitet efter behov.

Nils Bernlo, System Manager på Tura Scandinavia, berättar om valet av Litium:

– Tura Scandinavia strävar efter att vara ledande i Norden inom våra affärsområden. Därför är det viktigt att vi kan erbjuda våra kunder bästa möjliga digitala kundupplevelse. Det adderade kanalstöd som Litium ger medför bland annat att det blir lättare att hantera flera olika språk på sajten, en stor fördel för oss som verkar i flera olika länder. Att det samtidigt finns en lokal, svensk förankring och möjlighet att lätt kunna få support bidrog även till beslutet att välja Litium.

Peder Holmberg, tillförordnad vd på Litium, om samarbetet kring Tura Scandinavias e-handelsplattform:

– Här ser vi ett tydligt exempel på hur Litium kan säkerställa en snabb och smidig implementering som samtidigt ger tydligt gynnsamma resultat för kunden. Vi ser nu fram emot ett fortsatt lyckosamt samarbete.

Litiums tekniska partner 3bits fick i uppdrag att sy ihop lösningen utifrån Turas önskemål och få den att fungera optimalt för deras verksamhet. Utöver integrationer till affärssystemet adderade 3bits ytterligare design till sajten och man skapade även ett antal sidor, specifika för just Tura, med funktionalitet för bland annat fakturasök och reklamation.

Relaterade Artiklar