Transparenta lösningar genom nya affärsmodeller i transportbranschen
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIK Transparenta lösningar genom de nya affärsmodeller i transportbranschen

Transparenta lösningar genom de nya affärsmodeller i transportbranschen

Publicerat av: Redaktionen

För InQuire, Nordens ledande bolag inom utveckling, ledning och operativ drift av transport– och distributionsplattformar, har fyllnadsgraden i transporter kommit att bli en riktig hjärtefråga.

Vi hjälper varuägare att skapa operativa lösningar som frigör outnyttjad potential i varuflödet, ökar fyllnadsgraden som har en enorm inverkan på utsläppen och kostnaderna.

– Vi förändrar branschen och skapar transparenta lösningar genom nya affärsmodeller som håller vad de lovar, både i utförande och miljöeffekter. Utöver att vi starkt bidrar till hållbarhetsmålen, genom hög fyllnadsgrad och transporteffektivitet, balanserar vi även ut lönsamheten och plockar bort mellanleden. Det ger lägre totala logistikkostnader och ökar motivationen för varuägare att vara med på resan, vilket ger långsiktiga effekter, säger Niklas Sterner, COAO på InQuire.

Transparenta lösningar genom nya affärsmodeller i transportbranschen

Niklas Sterner, COAO på InQuire som ansvarar för Operational Architecture

– Operational Architecture har en viktig och avgörande roll för InQuires innovativa utveckling, som börjar med att förstå kravställningarna från kund och marknaden. Kraven från våra kunder består mycket i att vi er den initiativtagande avdelningen fulla av både energi och idéer som skall boosta våra kunders organisation och affär, samt skapa nya möjligheter för deras tillväxt och hållbara utveckling, lägger Niklas, från idéverkstaden till.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar