Hem NYHETER Telia har Sveriges bästa tv-tjänst – enligt tittarna

Telia har Sveriges bästa tv-tjänst – enligt tittarna

Publicerat av: Redaktionen

TV-Nyheterna har utnämnt Telias tv-tjänst till den bästa när tittarna själva får välja.

Telia har Sveriges bästa tv-tjänst - enligt tittarna 2

Telia har Sveriges bästa tv-tjänst – enligt tittarna

Detta avgjordes genom en oberoende undersökning genomförd av Nordic Bench på uppdrag av TV-Nyheterna.

TV-Nyheterna är Sveriges ledande branschtidning för alla som arbetar med distribution av rörlig bild. Den oberoende undersökningen har genomförts årligen de senaste fem åren, och i år är det Telias tv-tjänst som kommer prisas på årets upplaga av tv-dagen den 2 september.

– Vi är väldigt stolta över att få vara tittarnas val, det är extra roligt att det är kunderna själva som gett oss denna fina utmärkelse. Vi jobbar mycket med att utveckla vår TV-tjänst med hjälp av våra kunder och de förslag vi får på förbättringar och den här utnämningen är verkligen ett kvitto på det, säger Linda Hernström, chef över Telias familjeerbjudande.

Telias tv-tjänst har de senaste månaderna genomgått en uppfräschning där tjänsten blivit mer tilltalande för kunderna genom fler bilder, ett förenklat menysystem och möjlighet att lyfta aktuella teman. Allt detta sömlöst från kundens tv, till andra skärmar, mobiltelefonen eller till plattan. Sedan den 30:e april erbjuds dessutom Telias tv-utbud till alla genom Telia Play, oavsett om man är Teliakund eller inte.

Undersökningen är en NPS-mätning, som bygger på hur benägna tittarna är att rekommendera tjänsterna de använder till andra personer med avseende på bland annat utbud, kvalitet, aktualitet och åtkomst. Studien genomfördes mellan den 17 februari och 18 maj.

Relaterade Artiklar