Telefoner från Nokia spelar roll i James Bond-filmen
Hem NYHETER Telefoner från Nokia spelar roll i James Bond-filmen

Telefoner från Nokia spelar roll i James Bond-filmen

Publicerat av: Redaktionen

De enda prylar du någonsin kommer att behöva – Nokia-telefoner från HMD Global genomgår sitt tuffaste test någonsin i No Time To Die.

Den nordiskt designade Nokia XR20 och den ikoniska Nokia 3310 lever upp till kraven från världens mest krävande kunder – MI5:s 00-agenter – i den 25:e James Bond-filmen No Time To Die som har biopremiär den 30 September.

Nokias telefoner är byggda för att möta alla dagens utmaningar och gör detta med kvalitativ design och snabb utrullning av säkerhetsuppdateringar och Android-uppgraderingar – vilket gör dom till perfekta verktyg även för de mest härdade av 00-agenter. Nya XR20 med 5G är robust byggd för att tåla tuffa tag och syns allra närmast i en aktuell Bond-inspirerad tv-reklam med brittiska skådespelerskan Lashana Lynch, vars roll är 00-agenten Nomi i No Time To Die.

“Numera har vi alla den ultimata prylen i fickorna. Det är fantastiskt vad smartphones kan göra nu för tiden”, säger skådespelerskan Lashana Lynch.

Telefoner från Nokia spelar roll i James Bond-filmenNokia XR20 kan överleva temperaturer upp till 55 grader och fungerar även ypperligt i temperaturer ner till minus 20 grader. Den överlever till och med ett fall från en höjd på hela 1,8 meter och är byggd för att vara nedsänkt i vatten i upp till en timme. Månatliga säkerhetsuppdateringar i fyra år och upp till tre års programuppgraderingar säkrar framtiden för Nokia XR20 som är byggd för att hålla under många års användning. Och på tal om att hålla – batteritiden räcker upp till hela två dagar på en enda laddning. En Nokia-telefon är den enda prylen du någonsin kommer att behöva.

Relaterade Artiklar