Ta kontroll med G-Menu från AGON by AOC
Hem GAMING Ta kontroll med den nya mjukvara G-Menu från AGON by AOC

Ta kontroll med den nya mjukvara G-Menu från AGON by AOC

Publicerat av: Redaktionen

AGON by AOC presenterar sin nya mjukvara G-Menu, för hantering av samtlig utrustning från AGON by AOC: från skärmar till tangentbord, möss, hörlurar och musmattor.

AGON by AOC:s ekosystem för gaming behöver en mjukvara som kan kontrollera och anpassa alla inställningar på en och samma gång.

Ta kontroll med G-Menu från AGON by AOC

För tangentbord och möss innebär detta möjligheten att anpassa tangenter och knappar, som sensitiviteten för upprepningsfrekvensen, polling rate eller DPI-frekvensen.

För hörlurar innebär det möjligheten att anpassa ljudinställningarna, inklusive surroundljudet. Inställningar för Light FX och synkroniseringen mellan ljuset i skärmen, tangentbordet, musen, musmattan och hörlurarna kan också ställas in.

Skärmar med AOC:s Light FX kan anpassas med RGB-beslyning och med den nyaste uppdateringen av G-Menu kan användare förhandsvisa effekterna i mjukvaran innan de verkställs. Utöver det kan färg och teman synkroniseras mellan produkterna.

  • När det gäller möss och tangentbord finns det en stor frihet i att kunna anpassa och välja funktion för olika tangenter och knappar. Detta möjliggör för användaren att bland annat öppna en multimedia-spelare och spela/pausa en låt, uppdatera eller öppna en ny sida och söka i webbläsaren. Tangenter och knappar kan även tilldelas kortkommandon som klipp ut/kopiera/klistra in eller öppna/spara dokument. Den här typen av anpassning kan vara väldigt användbar, både i vardagen och i gaming.
  • Makrostyrning är framför allt avgörande i spel som går så fort att spelaren behöver trycka på flera knappar/tangenter samtidigt. Här kommer makroknappar in. Även om spelet eller appen inte har stöd för det, kan användare skapa och hantera makroknappar med G-Menu, vilket innebär att de endast är aktiverade i särskilda spel.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>