Ta kontroll med G-Menu från AGON by AOC
Hem GAMING Ta kontroll med den nya mjukvara G-Menu från AGON by AOC

Ta kontroll med den nya mjukvara G-Menu från AGON by AOC

Publicerat av: Redaktionen

AGON by AOC presenterar sin nya mjukvara G-Menu, för hantering av samtlig utrustning från AGON by AOC: från skärmar till tangentbord, möss, hörlurar och musmattor.

AGON by AOC:s ekosystem för gaming behöver en mjukvara som kan kontrollera och anpassa alla inställningar på en och samma gång.

Ta kontroll med G-Menu från AGON by AOC

För tangentbord och möss innebär detta möjligheten att anpassa tangenter och knappar, som sensitiviteten för upprepningsfrekvensen, polling rate eller DPI-frekvensen.

För hörlurar innebär det möjligheten att anpassa ljudinställningarna, inklusive surroundljudet. Inställningar för Light FX och synkroniseringen mellan ljuset i skärmen, tangentbordet, musen, musmattan och hörlurarna kan också ställas in.

Skärmar med AOC:s Light FX kan anpassas med RGB-beslyning och med den nyaste uppdateringen av G-Menu kan användare förhandsvisa effekterna i mjukvaran innan de verkställs. Utöver det kan färg och teman synkroniseras mellan produkterna.

  • När det gäller möss och tangentbord finns det en stor frihet i att kunna anpassa och välja funktion för olika tangenter och knappar. Detta möjliggör för användaren att bland annat öppna en multimedia-spelare och spela/pausa en låt, uppdatera eller öppna en ny sida och söka i webbläsaren. Tangenter och knappar kan även tilldelas kortkommandon som klipp ut/kopiera/klistra in eller öppna/spara dokument. Den här typen av anpassning kan vara väldigt användbar, både i vardagen och i gaming.
  • Makrostyrning är framför allt avgörande i spel som går så fort att spelaren behöver trycka på flera knappar/tangenter samtidigt. Här kommer makroknappar in. Även om spelet eller appen inte har stöd för det, kan användare skapa och hantera makroknappar med G-Menu, vilket innebär att de endast är aktiverade i särskilda spel.

Relaterade Artiklar