PTC integrerar ALM och PLM-lösningar över OSLC-standard
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGARIT-LÖSNINGAR PTC integrerar nu ALM och PLM-lösningar över OSLC-standard

PTC integrerar nu ALM och PLM-lösningar över OSLC-standard

Publicerat av: Redaktionen

Den senaste versionen av Codebeamer (Application Lifecycle Management) från PTC erbjuder sömlös integration med Windchill (Product Lifecycle Management) över OSLC-standarden.

I och med detta förbättras synligheten över hela den digitala utvecklingsprocessen.

PLM-lösningar som Windchill hanterar artiklar, modeller och dokument, medan ALM-lösningar som Codebeamer automatiserar mjukvaruutveckling och leveransprocesser för att öka produktiviteten och säkerställa efterlevnad och överensstämmelse.

Mjukvaruutvecklingsteam arbetar vanligtvis enligt agila metoder.

Genom att integrera ALM- och PLM-mjukvara kan alla team inom mjukvaru- och hårdvaruutveckling nu dra nytta av fördelarna med både system för livscykelhantering och snabbt svara på förändrade behov, samt fånga, länka, spåra och hantera alla krav. Samtidigt ger det full spårbarhet från början till slut.

Användare får en heltäckande användarupplevelse med enkel inloggning, länkar som är synliga i båda riktningarna, samt automatisk upptäckt av länkar efter att de har ändrats.

Filip Stål, Nordenchef på PTC, säger:

PTC integrerar ALM och PLM-lösningar över OSLC-standard“Med integrationen har vi nått ytterligare en milstolpe för ingenjörer i branschen. När dessa två ledande lösningar nu fungerar sömlöst tillsammans erbjuder vi komplett support för hela den digitala utvecklingsprocessen, för både hårdvara och mjukvara. Detta tar samarbetet mellan olika utvecklingsteam till en ny nivå och hjälper särskilt tillverkare av komplexa produkter att innovera snabbare och bättre.”

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar