Svenska Coworkingjätten CONVENDUM expanderar – inviger sin första anläggning utomlands
Hem NYHETER Svenska Coworkingjätten CONVENDUM expanderar – inviger sin första anläggning utomlands

Svenska Coworkingjätten CONVENDUM expanderar – inviger sin första anläggning utomlands

Publicerat av: Redaktionen

De senaste åren har CONVENDUM utökat sina premiumkontor i Stockholm och nu är det dags att expandera ytterligare.

I september öppnade CONVENDUM sin första Coworking space utomlands i Palma de Mallorca.

Anläggningen i Palma på Medelhavsön Mallorca är ett 1500-talspalats som har omvandlats till ett sofistikerat och exklusivt Coworking space.

Man har bibehållit den antika utformningen men konstruerat en stilren och modern touch – både interiört och exteriört.

– Vi är väldigt glada och stolta över att välkomna CONVENDUM till vår fastighet i Palma. CONVENDUMs koncept ligger helt i linje med våra värderingar som fastighetsägare och hyresvärd. Vi ser fram emot ett långt samarbete tillsammans med CONVENDUM, säger Henrik Seidler, VD för Tranviks Udde Fastigheter.

Svenska Coworkingjätten CONVENDUM expanderar – inviger sin första anläggning utomlands

Som medlem hos CONVENUM får ni tillgång till vår premiumservice som står till tjänst för att hjälpa er så fort det behövs. Vi erbjuder flexibla hyreskontrakt och ni får även access till alla våra kontor dygnet runt året om, anpassat utefter just era behov. På våra premiumkontor i Palma får ni fullt utrustade kontor, tillgång till alla öppna kontorsytor, konferensrum, lounger och takterrasser. Alla våra medlemmar får även ta del av vår härliga frukost som serveras varje morgon och Afterwork som anordnas av CONVEDUM.

– Vi har sedan starten planerat för en första utlandsetablering i Palma. Vi tror att vårt nya Coworking space kommer att komplettera vårt befintliga system och vårt erbjudande mot både nya och befintliga medlemmar på ett bra sätt. Intresset har varit stort sedan vi offentliggjorde öppningen och vi ser fram emot att få välkomna medlemmar och besökare nere i Palma, säger Oscar Limbäck, COO på CONVENDUM.

Efterfrågan på CONVENDUMs attraktiva premiumkontor i centrala affärsdistrikt fortsätter att öka. Intresset är större än någonsin, i år förväntas Coworkingmarknaden i Stockholm att öka med tiotusentals kvadratmeter. CONVENDUM står för närmare hälften av dessa med sina 18 000 kvm.

Läs mer om CONVENDUM

Om CONVENDUM

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och hybridkontor i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder. Följ oss på Facebook, LinkedIn, Instagram och YouTube.

Relaterade Artiklar