Hem NYHETER Suunto släpper stilrena specialutgåvor inför julen

Suunto släpper stilrena specialutgåvor inför julen

Publicerat av: Redaktionen

Lagom till jul lanserar den finska sportklockstillverkaren Suunto nya utgåvor av sina prisbelönta klockor Suunto 7 och Suunto 3.

Suunto släpper stilrena specialutgåvor inför julen 3Modellerna kommer i tre nya färger med stilrena mikrofiberarmband som passar lika bra på träningspasset som till vardags.

Den nya utgåvan av Suunto 7 kommer i en grafitgrå infattning och ett nytt mikrofiberarmband i samma färg.

Utgåvan släpps i en limiterad upplaga och levereras i en presentbox där även ett silikonarmband medföljer.  Den klassiska Sunuto 3 lanseras i två nya färger; en helsvart och en lätt guldfärgad variant, båda med matchande mikrofiberarmband.

De nya textilarmbanden är gjorda helt i mikrofiber som ger ökad flexibilitet, hög komfort och sitter stadigt. Materialet andas och avvisar fukt under träningspasset samtidigt som den stilrena designen passar perfekt för vardagsanvändning.

”Armband i silikon och gummi är funktionella för träning, men känns kanske inte alltid helt rätt för idrottare som bär klockan dygnet runt. Med våra nya armband i mikrofiber har vi skapat ett perfekt tillbehör som ger extra komfort för vår begränsade utgåva av Suunto 7 och Suunto 3, klockor som är perfekta både för friluftsäventyr och kontoret” säger Suuntos vd Heikki Norta.

Under 2020, som varit ett oförutsägbart år för de flesta, har Suuntos fokus legat på att hjälpa sina användare hitta balansen i den nya tillvaron. Bland annat har man gjort omfattande programuppdateringar för att hjälpa träningsintresserade världen över att fortsätta röra på sig, sätta upp mål och utforska naturen på ett lustfyllt och säkert sätt.

Suunto 7 är den senaste nyheten från Suunto och släpptes tidigare under 2020. Klockan är en kombination av en sportklocka och en smartklocka och använder sig av både Wear OS by Google och plattformen Qualcomm® Snapdragon Wear™ 3100.

Suunto 3 är en smidig och lätt sportklocka med över 70 förinstallerade sporter, verktyg för sömnanalys och en anpassningsbar träningsguide som fungerar som en personlig tränare.

De nya utgåvorna av Suunto 7 (REK pris: 4500 kr) och Suunto 3 (REK pris: 2490 kr) finns tillgängliga att köpa på www.suunto.com och hos utvalda återförsäljare från och med den 3 december 2020

Relaterade Artiklar