Hem NYHETER Stylingagenten tar hem priset Årets Ehandlare på CDON Awards 2020

Stylingagenten tar hem priset Årets Ehandlare på CDON Awards 2020

Publicerat av: Redaktionen

Idag står det klart vilka sex ehandlare och partners som har prisats för sina insatser på CDON Marketplace under 2019.

Stylingagenten tar hem priset Årets Ehandlare på CDON Awards 2020 3Den allra första CDON Awards ceremonin gick av stapeln igår kväll på Noble House i Malmö.

Priset för Årets Ehandlare gick till Stylingagenten som varit en del av CDON Marketplace sedan 2014. I motiveringen framhölls att deras professionella, vänliga och snabbfotade arbetssätt kombinerat med ett bredd och djup inom kategorin skönhet har gjort ett bestående avtryck. Stylingagenten är en förebild för andra externa handlare på marknadsplatsen. – Vi är oerhört glada och tacksamma för priset, för oss som arbetat med många andra marknadsplatser, upplever vi att inget är omöjligt hos CDON. Vi har en fin team känsla och tillsammans kan vi utveckla affären till nya nivåer under 2020, säger Maria Hedlund, Personalchef & Emanuel Dagemark, VD på Stylingagenten.

Teknikproffset Nordic tilldelades priset Årets Tillväxt.

Teknikproffset Nordic är en av CDON Marketplace mest aktiva handlare vilket resulterat i en tillväxt under 2019 på otroliga 145 %. – Vi är fantastiskt glada över priset som Årets tillväxt. Det är ett sjukt bra kvitto på det hårda arbete vi lagt ner. Det hade dock inte varit möjligt utan våra kontaktpersoner Martin och Fanny på CDON som med sin kompetens och genuina intresse ställt upp i vått och torrt, kommenterar Simon Wahlgren, COO på Teknikproffset Nordic, i anslutning till prisutdelningen.

Priset Årets Rookie gick till INET som bara efter ett drygt år på marknadsplatsen redan bidragit starkt till CDON Marketplaces framgångar under 2019.

– Otroligt kul att få ta emot pris, marknadsplatsen är en ny kanal för oss och vi har hittat nya kundgrupper, som i sin tur inneburit nya produktområden som vi tidigare inte hade, säger Jonathan Molin, Marknadskoordinator på INET.

INF – Company AB tog hem priset Årets Inspiratör.

Juryn framhåller ett arbetssätt som inspirerat till best-practice inom marknadsplatsen samtidigt som INF – Company AB själva har växt med över 100 % under 2019.

Priset Årets Samarbetspartner gick till Symplify Conversion som med kundupplevelse och konvertering i fokus levererat långt över förväntningar.

– Vi är otroligt glada över att ha fått det här priset och vill passa på att tacka teamet på CDON för ett av årets roligaste och mest framgångsrika projekt. Ni har verkligen anammat det datadrivna arbetssätt som vi gemensamt har byggt upp. Vi ser fram emot 2020, säger Lukas Rogvall, Sales Executive på Symplify Conversion.­­­­

Priset förÅrets Leverantör gick till 20th Century Fox som med ett stort engagemang lyckas leverera det lilla extra som krävs för att lyckas på en tuff marknad.

På ett och ett halvt dygn under Black Friday lyckades 20th Century Fox sälja över 12 000 4K filmer via marknadsplatsen.

– Vår vision för CDON Marketplace är att stötta svenska ehandlare att smidigt och effektivt nå ut till våra nästan två miljoner kunder i Norden, samtidigt som vi tillsammans ger konsumenter ett överlägset utbud. Samtliga CDON Awards vinnare är fantastiska ambassadörer som alla bidrar till att göra marknadsplatsen attraktiv för våra kunder. Det var en fantastisk kväll igår och jag är väldigt stolt att CDON-familjen nu samarbetar med hundratals ehandlare, kommenterar Kristoffer Väliharju, VD på CDON.

CDON Awards är ett årligt återkommande event, där ehandlare och partners som varit speciellt framstående på marknadsplatsen uppmärksammas för sina insatser. Årets gala var den första upplagan av CDON Awards och vinnarna prisas för sina insatser under 2019. Samtliga vinnare utses av en intern jury från CDON.

Relaterade Artiklar