Stöldskydd för smartphone och surfplatta i ett varularmssystem
Hem NYHETER Stöldskydd för smartphone och surfplatta i ett varularmssystem

Stöldskydd för smartphone och surfplatta i ett varularmssystem

Publicerat av: Redaktionen

Varularmet InVue Series 2865 är ett flexibelt säkerhetssystem som låter butiksägare skydda flera olika varumärken för smartphones, surfplattor, kameror och tillbehör på en enda visningsplats.

Stöldskydd för smartphone och surfplatta i ett varularmssystem 2Varularmet ger visningsprodukterna strömladdning samtidigt som kunden enkelt kan testa dem.

Personalen kan lätt hantera varularmet med den elektroniska nyckeln IR Key om man vill byta visningsprodukt.

Stöldskydda alla surfplattor och smartphones med ett varularmssystem.

Varularmet Series 2865 är ett flexibelt säkerhetssystem som låter butiksägare skydda flera olika varumärken för smartphones, surfplattor, kameror och tillbehör på en enda visningsplats.

Series 2865 består av ett modulärt system av reglerade strömboxar med multi-spänning och en komplett serie av sensorer som kan anpassas för olika behov.

Arkitekturen för ström- och larmsystemet är optimerad för att passa olika typer av bord, vilket gör att man enkelt kan ändra konfigurationen om man vill lägga till nya produkter.

Series 2865 är en del av InVues exklusiva IR Ecosystem, det enda säkerhetssystemet med en nyckel som fungerar i hela butiken och som skyddar stöldbegärliga produkter.

 

Video – Series 2865

Relaterade Artiklar