STAYHARD släpper ny kategorisida- VINTAGE
Hem NYHETER STAYHARD släpper ny kategorisida- VINTAGE

STAYHARD släpper ny kategorisida- VINTAGE

Publicerat av: Redaktionen

T-shirts, chinos, workwear skjortor och bomberjackor tillhör den kategori av tidlösa plagg som ständigt är aktuella.

STAYHARD släpper ny kategorisida- VINTAGE 2Genom att vara hållbara och funktionella klassiker har de haft en otvetydig inverkan på modevärlden genom historien. Oberoende av vilken miljö plaggen burits i, vare sig det gällt tuffa arbetsförhållanden, påfrestande väderförhållanden eller mångfaldig terräng, har dessa ofta slitstarka plaggidag hittat sin plats till var mans garderob.

I samband med lanseringen har Stayhard inlett ett samarbete med en av modevärldens största och mest inflytelserika duos. Sam Lambert och Shaka Maidoh från designbyrån Art Comes First har valt ut sina personliga favoriter ur sortimentet.

Bildmaterialet till lanseringskampanjen har tagits fram tillsammans med några, i vintagekretsar, kända ansikten; stylisten Julian Hernandez, fotografen Rami Hanna, vintageälskaren Jimmy Loufti och modellen Kristian Brand. Dessa personer har själva valt ut sina favoriter och utifrån det skapat eget bildmaterial utifrån deras sätt att bära dem.

”Att addera ett vintageplagg till sin outfit är ett medvetet och originellt sätt att skilja sig från mängden. Det är dessutom ett mer miljövänligt sätt att konsumera kläder, där varje plagg kommer med en proveniens och historia. Detta är ett första steg, vi kommer framöver att addera fler plagg och öka antalet kategorier inom vintage”, säger Robert Axelsson, försäljnings och marknadschef på Stayhard.

Första släppet som sker idag består av ca 30 olika modeller av handplockat vintagemode.

Relaterade Artiklar