Hem E-HANDEL Søstrene Grene öppnar webbshop i Sverige

Søstrene Grene öppnar webbshop i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Under de senaste åren har Søstrene Grene expanderat i Sverige och idag finns det 12 butiker.

Søstrene Grene öppnar webbshop i Sverige 2

Mikkel Grene, vd på Søstrene Grene

Butikerna har blivit mycket populära hos kunderna, bland annat tack vare de mysiga labyrintliknande butiksgångarna som är fyllda med allt från skandinavisk inredning till pyssel- och hobbyprodukter. Kunderna återkopplar ofta om att de gillar att besöka butikerna för att få inspiration och utforska sortimentet.

Nu kan kunderna även utforska Søstrene Grenes sortiment hemifrån och få beställningen levererad direkt hem till dörren, med täckning över hela Sverige.

I webbshoppen finns ett urval av heminredning, pyssel- och hobbyprodukter, kökstillbehör, ljus och servetter, festartiklar, produkter för paketinslagning, skrivmaterial samt barninredning och leksaker. Sortimentet utökas kontinuerligt och precis som i de fysiska butikerna kommer utbudet i webbshoppen att uppdateras varje vecka.

– Om det är viktigt för våra kunder, så är det viktigt för oss. Under ett antal år har vi dagligen fått meddelanden från våra kunder i Sverige, som har haft önskemål om att handla från oss online. Efter lyckade lanseringar i Danmark, Tyskland, Nederländerna och Frankrike är vi äntligen redo att erbjuda våra svenska kunder detta. Vi är väldigt exalterade över att kunna ge kunder från hela Sverige möjligheten att besöka Søstrene Grene. Nu kan de besöka oss oavsett om de bor långt bort från en butik eller inte har möjlighet att besöka deras närmaste butik så ofta som de kanske önskar för att handla, säger Mikkel Grene, vd på Søstrene Grene.

 

Relaterade Artiklar