Hem NYHETER Snabbväxande logistik tech-bolaget Airmee expanderar till Växjö och erbjuder hemleverans av e-handelsvaror

Snabbväxande logistik tech-bolaget Airmee expanderar till Växjö och erbjuder hemleverans av e-handelsvaror

Publicerat av: Redaktionen

Airmee som växt explosionsartat på den svenska logistikmarknaden i takt med att e-handeln och efterfrågan på hemleveranser ökat kraftigt senaste åren lanserar nu sina hemleveranstjänster i Växjö.

Snabbväxande logistik tech-bolaget Airmee expanderar till Växjö och erbjuder hemleverans av e-handelsvaror 3Airmee är specialiserade på samma dag leveranser och levererar från hundratals e-handlare till konsumenter i flera städer runt om i Sverige.

E-handeln och hemleveranser har haft en kraftig tillväxt de senaste åren och fick dessutom ett ytterligare uppsving i och med Corona-krisen. Airmee som levererar allt från apoteksvaror till kläder och möbler åt flera av de största e-handlarna i Sverige som Apotea, Arken Zoo, Lyko, Matsmart, Apotek Hjärtat, Babyland, Snusbolaget och Royal Deisgn. Bolaget har vuxit snabbast av de olika leveranstjänsterna, tack vare sina snäva tidsslottar, spårbarhet i realtid och leveransprecision. Bolaget har i samband med tillväxten dessutom utökat sina leveransområden som sker med emissions- och fossilfria fordon.

– Vi fortsätter att växa med flera nya e-handlare varje månad. Vi kan nu därför lansera vår hemleveranstjänst i Växjö och ser fram emot att ge Växjöborna den bästa leveransupplevelsen på marknaden via vår tekniska plattform och fossilfria fordon. Vår geografiska täckning utökas kontinuerligt och det är alltid kul att kunna erbjuda våra logistiktjänster till fler städer, säger Julian Lee, VD på Airmee.

Tech startupet Airmee lanserade sina tjänster för e-handeln 2018. Med sin tekniska plattform baserad på forskning på KTH optimerar och automatiserar bolaget arbetsprocesser och rutter vilket möjliggör ett högre utnyttjande av fordon samt en leveransprecision på minuten. Konsumenter kan spåra leveransen i realtid i mobilen, ändra leveranstid och betygsätta leveransen.

Relaterade Artiklar