Snabbväxande belysningsföretaget Profoto säkrar operativ effektivitet med IFS Applications 9
Hem DETALJHANDEL Snabbväxande belysningsföretaget Profoto säkrar operativ effektivitet med IFS Applications 9

Snabbväxande belysningsföretaget Profoto säkrar operativ effektivitet med IFS Applications 9

Publicerat av: Redaktionen

Belysningsföretaget Profoto väljer IFS Applications implementerat av IFS kanalpartner Levilo för att effektivisera företagets globala verksamhet

Snabbväxande belysningsföretaget Profoto säkrar operativ effektivitet med IFS Applications 9 2IFS meddelar att Profoto, en ledande tillverkare av belysningslösningar för fotografer, har valt IFS Applications™ 9 för att ersätta företagets befintliga affärssystem med en central lösning samt etablera effektiva interna processer globalt.

Profoto grundades 1968 och företagets belysningsprodukter används av de bästa i branschen. Företagets fortsatta tillväxt har skapat ett behov av en ny, central affärslösning. Efter en grundlig utvärderingsprocess valde Profoto IFS Applications 9 för att säkra operativ och marknadsmässig effektivitet. IFS kanalpartner Levilo kommer att implementera och underhålla lösningen som inkluderar funktionalitet för försäljning, orderhantering, produktion, logistik, ekonomi samt den förpaketerade branschlösningen Levilo Retail Package™.

–På grund av vår tillväxt och våra planer för fortsatt global expansion i nya marknader behövde vi en central och flexibel affärslösning som kan följa vår utveckling. IFS Applications 9 och Levilo erbjöd den bästa helhetslösningen för att stödja vår organiska tillväxt och säkra effektivitet genom ett robust affärsystem, säger Petter Sylvan, CFO, Profoto.

–Denna affär är en stor framgång för IFS och för vår partner Levilo. Vi ser att ett växande antal konsumentinriktade företag väljer IFS Applications, vilket är ytterligare bevis på att vår branschlösning erbjuder helthetligt stöd för företag inom handeln. Vi är också glada över att se att vår partner Levilos industripaket har tagits emot väl inom sektorn, säger Glenn Arnesen, VD för IFS i Skandinavien.

Läs mer om hur IFS stödjer företag inom handelssektorn: www.ifsworld.com/se/branscher/retail/.

Relaterade Artiklar