Philips släpper sladdlös superdammsugare: tre funktioner i en, i den ultimata hushållsmaskinen
Hem PRODUKTNYHETER Philips släpper nu sladdlös superdammsugare: tre funktioner i en, i den ultimata hushållsmaskinen

Philips släpper nu sladdlös superdammsugare: tre funktioner i en, i den ultimata hushållsmaskinen

Publicerat av: Redaktionen

Ditt hem behöver inte längre översköljas av olika apparater när det är dags att städa.

Med Philips nya AquaTrio Cordless Wet & Dry Vacuum 9000-serie får du tre sätt att rengöra, med en maskin.

Dessutom helt utan sladdar.

Förutom vanlig dammsugning, kan du även våt- och handdammsuga. Det är den enda sladdlösa dammsugaren där moppningen sker samtidigt som dammsugningen.

Livet är rörigt ibland och det kräver att vi måste vara beredda på att kasta om allting med kort varsel. Philips förstår att vardagen har sina utmaningar – med arbete, familj, socialt liv och hushållsarbete. Med Philips nya AquaTrio Cordless Wet & Dry Vacuum 9000-serie förenklas dina rutiner när du ska skapa ett rent och fräscht hem för dig och din familj.

Tre städalternativ i en dammsugare

Med Philips AquaTrio Cordless kan du möta alla städutmaningar genom att enkelt växla mellan tre kraftfulla rengöringsalternativ:

1. Dammsug och moppa: det unika AquaSpin-munstycket dammsuger och våtrengör ditt hårda golv och tar bort damm, smuts, envisa fläckar, spill och upp till 99,9 % av alla bakterier i ett svep.

2. Avancerad dammsugare: fångar upp till 98 % av damm och smuts i varje drag på alla hårda och mjuka golv.

3. Avtagbar handdammsugare för ökad bekvämlighet: rengör enkelt stoppade möbler, hyllor och bordsytor. Den är också perfekt för en snabb uppfräschning eller bilrengöring.

Rent vatten en nyckel till ett skinande golv
Philips släpper sladdlös superdammsugare: tre funktioner i en, i den ultimata hushållsmaskinen

Traditionell moppning kräver ständiga byten av smutsigt vatten. Philips AquaTrio Cordless-system har istället ett inbyggt och konstant flöde av rent vatten med två självrengörande höghastighetsborstar. De roterar mot varandra med mycket hög hastighet och rengör såväl bakåt som framåt, vilket fångar upp smuts som ingen annan sladdlös dammsugare. Dammsugaren är utrustad med en teknik som separerar det rena vattnet. Det innebär att du inte längre behöver moppa golvet med smutsigt vatten. Ingen smuts lämnas kvar och ingen smuts sprids under städningen.

Nästa generations dammsugare

AquaTrio Cordless Wet & Dry Vacuum 9000 är skapad för enkel användning på alla typer av golv – även för de små utrymmen som är omöjliga att nå med en vanlig dammsugare, som under soffor. En inbyggd LED-lampa gör dessutom att du ser det damm som vanligtvis gömmer sig. En digital LCD-skärm ger dig all information du behöver under och efter städningen. Du kan enkelt se batteristatus, rengöringslägen, justera våtnivåerna för envisa fläckar och spill – och med speciellt framtagna färganimationer guidas du genom hela städningen. Scanna bara QR-koderna på LCD-skärmen med din telefon så behövs inte längre någon instruktionsbok.

Med en lång batteritid behöver du inte heller tänka på onödiga pauser. Det kraftfulla litiumjonbatteriet ger upp till 45 minuters användningstid, eller upp till 90 minuter med ett extrabatteri. Dessutom har Philips byggt in automatiserat efterrengöringsläge som rengör hela dammsugaren på bara 4 minuter, så att allt är färdigt att använda nästa gång. Det är bara att placera dammsugaren i förvaringsstationen och aktivera AUTOCLEAN-programmet.

AquaTrio Cordless Wet & Dry Vacuum 9000-serie finns att köpa hos MediaMarkt, Elgiganten och på Philips.se.

Rekommenderat försäljningspris: 10 499 kr.

Relaterade Artiklar