Hem E-HANDEL Sigma IT förstärker e-handelserbjudandet och satsar i Borås

Sigma IT förstärker e-handelserbjudandet och satsar i Borås

Publicerat av: Redaktionen

Sigma IT ökar satsningen på e-handelsstaden Borås med specialister inom e-handel, product information management, affärsutveckling och marknadsföring.

Sigma IT förstärker e-handelserbjudandet och satsar i Borås 2

Sofie Hedman

– Det är naturligt för oss att stärka vårt e-handelserbjudande just i Borås, säger Fredrik Axell, Affärsområdeschef Sigma Unified Commerce. Vi kan bidra med något extra i våra kunders digitala närvaro genom vår erfarenhet och kompetens och knyta ihop kundernas olika kanaler och processer till en sömlös kundupplevelse.

E-handelserbjudandet förstärks också genom rekryteringen av Sofie Hedman som Projektledare och Business Analyst. Sofie har arbetat med varumärken som MADE, LG Electronics och Bonnier Tidskrifter och har lång erfarenhet som ansvarig för bland annat affärsutveckling och e-handel, både nationellt och internationellt. Närmast kommer hon från Nederländerna där hon ansvarat för etableringen av bolag på den nordiska marknaden, från teknisk implementation till marknad och affärsutveckling.

– Med Sofie stärker vi vårt team till att bli ännu mer datadrivna och arbeta med growth hacking och konverteringsoptimering i hela ekosystemet kring e-handel. Hon har även ovärderlig erfarenhet kopplat till internationell e-handel och kommer bidra stort till våra kunders försäljning och strategiska affärsutveckling, avslutar Fredrik Axell.

Relaterade Artiklar