SHOWROOM ingår partneravtal för att kunna erbjuda konkurrenskraftig teknik för liveshopping
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGAR SHOWROOM ingår partneravtal för att kunna erbjuda konkurrenskraftig teknik för liveshopping

SHOWROOM ingår partneravtal för att kunna erbjuda konkurrenskraftig teknik för liveshopping

Publicerat av: Redaktionen

Det svenska teknikföretaget Streamify har utvecklat en teknik för liveshopping som är enkel att integrera med e-handelsplattformar som Shopify, Woo Commerce, Magento m.fl.

Nu har SHOWROOM ingått ett partnerskap med Streamify för att kunna erbjuda e-handlare av alla storlekar en konkurrenskraftig helhetslösning för liveshopping.

“- Med teknik från Streamify som implementeras på e-handlarens egen plattform och distribution via SHOWROOMs plattform kan vi nu erbjuda alla e-handlare ett av marknadens mest fördelaktiga erbjudanden för liveshopping”, säger Maria Olsson, COO på SHOWROOM.

Streamify’s VD Johan Klitkou ser stora möjligheter med samarbetet.

SHOWROOM ingår partneravtal för att kunna erbjuda konkurrenskraftig teknik för liveshopping

Genom samarbetet med Streamify kan SHOWROOM erbjuda en komplett tekniklösning för liveshopping.

”-Live video shopping är framtiden för e-handel och har goda förutsättningar att bli en global massmarknadsprodukt. Idag är det dock mestadels större bolag som kan erbjuda live video shopping. Vår modell utgår från att sänka trösklarna och ge alla e-handlare på den breda marknaden en enkel och lönsam lösning inom segmentet. I ljuset av den målsättningen är samarbetet med Showroom otroligt spännande med potential att öppna upp nya marknader och kunder”.

Många av de stora konsumentvarumärkena är redan igång med liveshopping. i och med samarbetet med Streamify får fler e-handlare möjlighet att komma igång med sin liveshopping.

”- SHOWROOM är ett Netflix för liveshopping och det är viktigt för oss att bolag i alla storlekar och former har möjligheten att ta del av framtidens e-handel. Som plattform är det en stor del av vårt uppdrag och som leverantör är Streamify en viktigt av vår lösning.”

Relaterade Artiklar