Shopify Winter ’23 Edition introducerar mer än 100 produktuppdateringar som gör att handlare befinner sig i framkant
Hem E-HANDEL Shopify Winter ’23 Edition introducerar nu mer än 100 produktuppdateringar som gör att handlare befinner sig i framkant

Shopify Winter ’23 Edition introducerar nu mer än 100 produktuppdateringar som gör att handlare befinner sig i framkant

Publicerat av: Redaktionen

Shopify, en leverantör av viktig internetinfrastruktur för handel, har idag presenterat en stor uppsättning plattformsuppdateringar för företag som en del av företagets återkommande globala produklanseringar: Shopify Editions.

Shopify visar upp mer än 100+ produktförbättringar som en del av sin Winter ’23 Edition.

Bland de viktigaste uppdateringarna som Shopify delar med sig av finns en ny checkoutsida och anpassningar av checkoutfunktionen.

Shopify stöttar flera olika typer av handlare, utvecklare, partners och företag som har byggt sina företag på dess infrastruktur – däribland många i Sverige. Eftersom företag av alla slag och storlekar står inför samma utmaning idag – att söka nya sätt att få ut mer med mindre – syftar dagens uppdateringar till att ge en stark grund som är byggd för att se till att Shopify-handlare befinner sig i framkant.

– För mindre än ett år sedan lanserade vi vår första Edition, och nu visar vår Winter ’23 Edition upp över hundra nya produkter och funktioner som vi har byggt bara under de senaste sex månaderna, säger Harley Finkelstein, vd för Shopify, och fortsätter:

– Vi måste se till att vara det snabbast rörliga handelsföretaget i världen eftersom våra handlare är beroende av Shopifys innovation för sin egen överlevnad. Med den här utgåvan agerade vi snabbt för att erbjuda verktyg som hjälper handlare att få tillgång den mobil handels möjligheter, uppfylla kundernas förväntningar på sömlös checkoutfunktion och snabb leverans samt bättre konverteringar. Det är den bästa versionen av Shopify hittills och den kommer att forma framtidens företagande.

Internationella uppdateringar

För handlare i Sverige finns det intressanta produktuppdateringar i Winter ’23 Edition.

Checkout, nu ännu bättre 

Checkout är en av de mest kritiska funktionerna i försäljningsprocessen, vilket är anledningen till att Shopify nu gör internets bäst konverterande checkout ännu mer strömlinjeformad. Shopify’s Checkout kommer som standard att ha en enda sida som är optimerad efter de lärdomar företaget har från Shop Pay. Alla app-baserade anpassningar kommer att fungera automatiskt med den nya designen, vilket ger en snabbare, friktionsfri och mer konverterande standard för utcheckning.

Shopify ger också fler verktyg för förbättra det viktigaste steget i handeln: att genomföra försäljningen. Istället för att redigera kod i temafilen checkout.liquid kan Shopify Plus-handlare nu installera appar för att lägga till funktionalitet i kassan via en helt ny Checkout Editor, med enkel drag-and-drop-teknik och lättanvända verktyg för varumärkesbyggande. Detta gör att en handlares anpassningar är uppgraderingssäkra, så att de aldrig missar nya Shopify-funktioner. Resultatet är en snabbare och mer konverterande kassan där alla anpassningar fungerar sömlöst med Shop Pay för första gången.

Nyligen gjorde Shopify det möjligt för utvecklare att bygga appar för kodfria anpassningar, och nu ger Shopify dem ännu mer flexibilitet för att bygga skräddarsydda checkout-appar med sitt bibliotek med UI-komponenter, UI-tillägg och branding-API:er samt funktioner. Det här paret – utökade lösningar samt förbättrade utvecklingsverktyg – ger handlare ett kraftfullt sätt att göra checkout till en egen tjänst.

Fler funktioner i Shop-appen för att hjälpa handlare att vinna i den mobila handelns era.  

Shop är en app som finns tillgänglig för iOS och Android. I Europa gör den det möjligt för kunder att spåra paket och se uppdateringar från Shopify-handlare som de har gjort ett köp hos, samtidigt som den ger varumärken ytterligare en kanal för att komma i direktkontakt med sina kunder. Eftersom mobilhandel fortsätter att växa introducerar vi ny funktionalitet i Shop-appen för att ge handlare de verktyg som behövs för en mobil strategi som är heltäckande. Nytt för Winter ’23 Edition är Shop Minis.

Lystring alla utvecklare som vill hjälpa oss att bygga nästa generation av mobil handel.

Shopify utökar sitt ekosystem för att ge utvecklare ett helt nytt sätt att bygga för mobilen. Med Shop Mini-programvaruutvecklingskit (SDK) kan utvecklare utöka Shopify-appens funktionalitet till Shop och skapa innovativa shoppingupplevelser i appen.

Shopify Winter ’23 Edition introducerar mer än 100 produktuppdateringar som gör att handlare befinner sig i framkant

Shopify skapar det som de flesta handlare behöver, och för allt annat ger ekosystemet utvecklare en möjlighet att bygga tjänster för handlare. För första gången, och nu tillgänglig i betaversion, låser vi upp den funktionaliteten för Shop-appen, så att utvecklare kan bygga för framtidens mobilhandel.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar