Hem NYHETER Se i mobilen vem som ringer på dörren! Smart dörrklocka med WiFi-kamera

Se i mobilen vem som ringer på dörren! Smart dörrklocka med WiFi-kamera

Publicerat av: Redaktionen

Se och prata med personen som ringer på dörren direkt i mobilen, var du än är, med den här smarta dörrklockan!

Se i mobilen vem som ringer på dörren! Smart dörrklocka med WiFi-kamera 2

Med trådlösa dörrklockan kan du se och prata med personen som ringer på dörren via mobilen!

Den trådlösa dörrklockan ansluts till WiFi och därefter får du både aviseringar och kan i realtid följa vad som händer utanför dörren i din smartphone eller surfplatta.

WiFi-kameran filmar i en 130-gradig vinkel med 720p/30fps, vilket ger en tydlig och högupplöst bild. Med dörrklockans mikrofon och högtalare kan du prata med personen utanför dörren direkt genom mobilen. Genom att dela åtkomsten till kameran, kan upp till fyra personer samtidigt titta i kamerans liveflöde när någon ringer på dörren. Med kamerans mörkerseendefunktion kan du se vem som står utanför även i när det är mörkt.

Till dörrklockan medföljer även en inomhusmottagare som kopplas in i ett eluttag. Inomhusmottagaren kommunicerar trådlöst och ringer när kameran känner att någon står utanför dörren. I appen kan du välja känsligheten i rörelsesensorn. Välj mellan hög, mellan eller låg känslighet. Ringklockan har 52 olika ringsignaler att välja mellan och du kan styra ljudstyrkan på inomhusmottagaren.

Kameran har plats för MicroSD-kort (ingår ej), vilket gör att du även kan spela in filmsekvenser på minneskort. Du kan även köpa till molnlagring i appen för att lagra videosekvenser i molnet.

Dörrklockan levereras med 2st uppladdningsbara 18650-litiumbatterier som laddas med den medföljande Mikro USB-kabeln. Batterierna är fulladdade på ca 7 timmar och ger ca 2-3 månaders batteritid.

Relaterade Artiklar