Hem NYHETER Schneider Electric vinnare av Elektroskandias utmärkelse – Årets leverantör 2019

Schneider Electric vinnare av Elektroskandias utmärkelse – Årets leverantör 2019

Publicerat av: Redaktionen

Den 6:e februari arrangerades Elektroskandias leverantörsträff, i år på Haga Forum i Stockholm.

Schneider Electric vinnare av Elektroskandias utmärkelse – Årets leverantör 2019 2

Anders Nordlöw, VD Elektroskandia Sverige, Charlie Timmermann, CEO Schneider Electric Sverige, Lena Sandell KAM Distributör Schneider Electric Sverige, Mikael Bill, VP Home & Distribution Schneider Electric Sverige, Rickard Dittlau Försäljningsdirektör Elektroskandia Sverige, Michael Almqvist Masior Marknadsdirektör Elektroskandia

Dagen avslutades traditionsenligt med att utmärkelsen Årets Leverantör delades ut. Schneider Electric tog hem vinsten i hård konkurrens med fem andra nominerade företag.

Sedan 1990 har Elektroskandia årligen delat ut pris till den leverantör som med ett nära samarbete och goda relationer allra bäst under det gångna året bidragit till ökad kvalitet, effektivitet och tillväxt. Sex företag nomineras för en slutlig bedömning av Elektroskandias jury. Några av de kriterier som vägs in är Logistisk kvalitet, Försäljningsutveckling samt Produktdata & Bilder.

– Det känns oerhört roligt och hedrande att bli utnämnd till årets leverantör! Vi vet sedan länge att Elektroskandia ser mycket seriöst på detta utnämnande och använder ett antal mätetal för sin tilldelning. Det är naturligtvis en kvalitetsstämpel att vi uppfyller dessa, men vad som för mig är minst lika viktigt är att vi erhållit organisationens erkännande på att vi är en leverantör som tack vare våra medarbetare är enkel att göra affärer med. För att lyckas med detta har vi först och främst arbetat hårt för att komma ännu närmare varandra i den dagliga affären, där vår KAM Lena Sandell tillsammans med hela vårt team som arbetar mot grossist gjort ett fantastiskt arbete.

– Utöver detta har vi även fokuserat på att förbättra oss inom strategiska områden såsom digitalisering, leveranssäkerhet och hållbarhet. Priset är för oss ett kvitto på att vi står starka på vår gemensamma marknad och på att vi tillsammans med Elektroskandia utvecklas för att möta framtidens krav, säger Charlie Timmermann, CEO Schneider Electric Sverige AB.

Elektroskandias motivering till valet av Årets leverantör:

”Årets leverantör har år efter år kontinuerligt jobbat för att göra det enkelt att göra affärer. Produktdatakvalitet, bilder och tekniskt innehåll är en grundförutsättning för ökad effektivitet och produktivitet. Det är ni ledande på. Tillgänglighet och service är kritiskt för vår leverans till kund och ni lever upp till våra högt ställda krav på leveransprecision och servicegrad. Ni är även en förebild när det gäller hur vi gemensamt tar vår bransch in i framtiden. På ett hållbart sätt. Ni driver en tydlig linje gällande digitalisering av branschen med syftet att göra det mer effektivt, intelligentare och för att kunna hantera den energikonsumtionen vi behöver och förtjänar. Life is on! Årets Leverantör 2019 är Schneider Electric.”

Relaterade Artiklar