Hem NYHETER Samsungs nyheter från Galaxy Unpacked finns nu i butik

Samsungs nyheter från Galaxy Unpacked finns nu i butik

Publicerat av: Redaktionen

Samsung Galaxy Note 20, Note 20 Ultra, Tab S7, Tab S7+, Galaxy Watch 3 samt Buds Live som nyligen lanserades finns nu till försäljning i butik och online.

Samsungs nyheter från Galaxy Unpacked finns nu i butik 3Idag är det säljstart för de produkter som nyligen presenterades vid Samsungs globala lanseringsevent Galaxy Unpacked. De produkter som innefattas är de senaste flaggskepstelefonerna Galaxy Note20 och Note20 Ultra, de nya premiumsurfplattorna Tab S7 och Tab S7+, den nya stilrena smartklockan Galaxy Watch 3 samt hörlurarna Buds Live som kommer i en helt ny design samt med brusreducering.

Galaxy Note20 –­ den mest kraftfulla Note-serien hittills
Nya Galaxy Note20-produkterna är utrustade med den mest kraftfulla prestandan i Note-seriens historia, designad för användare som vill ha maximal produktivitet och effektivitet. De nya produkterna tar avstamp i sina föregångare i Note-serien, och erbjuder en rad uppdaterade funktioner och förbättringar. Den digital pennan, S Pen, har utvecklats med en kortare responstid som ger en mer verklighetstrogen känsla.

Den smarta appen Samsung Notes ger en förbättrad användarupplevelse. I tider där människor behöver kunna arbeta mer flexibelt, gör Samsung Notes det enkeltför användaren att automatisk spara och synkronisera anteckningar och material mellan sin telefon, surfplatta eller PC.

De nya produkterna har även förbättrade kamerafunktioner så som en Laser Autofokus-sensor som kartlägger fokus på egen hand och Space Zoom som hjälper dig föreviga annars svårfångade detaljer. Galaxy Note20-serien är även utrustad med en 8K-kamera som kan skapa videor i proffsklass, med ultrahög upplösning.

Galaxy Tab S7 och Tab S7+ – elegant design möter flexibilitet
Samsungs nya surfplattor Galaxy Tab S7 och Galaxy S7+ kombinerar en stilren och exklusiv design med kraften hos en PC. Mångsidighet och premiumkänsla präglar Tab S7 och S7+, som även dessa är utrustade med den nya S Pen och Samsung Notes samt den senaste processorn och 5G-anslutning (Tab S7+). Tab S7 har en skärm på 11-tum, respektive 12,4-tum hos Tab S7+.

Galaxy Watch3 – nästa generations smartklocka i exklusiv design
Galaxy Watch3 är en riktig premiumklocka med sin tunna och lätta design i rostfritt stål med äkta läderarmband. Galaxy Watch 3 har utrustats med den populära roterande ringen och erbjuder ett flertal funktioner och avancerad sensorteknik för att du som användare ska kunna ta kommando över din hälsa. Skulle du ha oturen att ramla kan även funktionen Fall detection skicka ett SOS-meddelande till dina nödkontakter.

Galaxy Buds Live – ny formfaktor för bättre passform
Galaxy Buds Live har en snygg design och en fantastisk passform som gör att du kan ha hörlurarna i öronen hela dagen. Hörlurarna erbjuder ett imponerande ljud optimerat av AKG med fyllig bas och krispig diskant. Galaxy Buds Live har tre mikrofoner, vilket gör att ljudet blir tydligt och naturligt utan att du behöver höja rösten. Den nya innovationen Active Noise Cancellation (ANC) for open type gör det möjligt att höra omgivningen obehindrat, samtidigt som störande bakgrundsbrus reduceras.

Tillgänglighet
Galaxy Note20-serien, Tab S7-serien, Galaxy Watch 3 och Galaxy Buds Live finns nu tillgängliga för nedan rekommenderat pris och i ett antal färgalternativ:

Rekommenderade priser:
Galaxy Note20: 11 890 SEK
Galaxy Note20 Ultra (256): 14 590 SEK
Galaxy Note20 Ultra (512): 15 690 SEK
Galaxy Watch3 41mm: 5 190 SEK
Galaxy Watch3 45mm: 5 490 SEK
Galaxy Buds Live: 1 990 SEK
Tab S7 Wifi: 8690 SEK
Tab S7 Wifi + LTE 9690 SEK
Tab S7+ Wifi: 10 990 SEK
Tab S7 Wifi + 5G: 13 490 SEK

Relaterade Artiklar