Hem NYHETER Samsung utökar Galaxy A-serien med nytillskottet Galaxy A21s

Samsung utökar Galaxy A-serien med nytillskottet Galaxy A21s

Publicerat av: Redaktionen

Samsung presenterar en ny smartphone inom Galaxy A-serien.

Samsung utökar Galaxy A-serien med nytillskottet Galaxy A21s 3Med Galaxy A21s tillkommer förbättrade, innovativa funktioner till den populära Galaxy A-serien.

A21s är utrustad med Infinity-O-skärm, fyra bakre kameror samt ett kraftfullt batteri. Därmed erbjuder den fantastisk innovation till ett bra pris.

– Med Galaxy A21s erbjuder Samsung premiumfunktioner till ett överkomligt pris. Genom att stärka vår Galaxy A-serie ytterligare ser vi till att vi kan erbjuda den bästa mobilupplevelsen oavsett budget, säger Oskar Smedstad, produktchef Telekom på Samsung i Norden.

Upplev hela skärmen

Galaxy A21s är utrustad med Samsungs signaturdisplay, Infinity-O, med en vacker 6,5-tums skärm i HD+, som skapar en visuell upplevelse utöver det vanliga. Vare sig du använder din smartphone för att spela spel eller för att titta på videor, ger bildskärmsförhållandet i 20:9 tillsammans med Dolby Atmos-ljudet i Galaxy A21s en starkare upplevelse.

Med A21s utvecklar Samsung den spännande designen som präglar Galaxy A-serien, där nytillskottet kommer i flera livliga färger med en unik hologram- och 3D-glanseffekt. Den eleganta designen bidrar till en proportionerlig smartphone som passar för användning med en hand, detta tack vare den slimmade ramen tillsammans med rundade hörn.

Galaxy A21s utmanar gränserna för vad en mobilkamera kan prestera

Galaxy A21s kommer med en kraftfull kamera med fyra linser med smarta och innovativa fotofunktioner som gör det enkelt att fånga bilder och videor som håller professionell nivå. Huvudkameran på 48MP, tillsammans med en 8MP ultravidvinkelkamera, låter dig fånga stora landskapsbilder. Med hjälp av en 2MP makrokamera kan du ta bilder på nära håll och spela in och fånga detaljer som annars hade gått förlorade. Djupkameran på 2MP möjliggör för Live Focus-funktionen, som gör att användaren på ett smidigt sätt kan fokusera på det som är viktigt genom en professionell bakgrundseffekt på bilder av människor, djur eller mat. För att ytterligare anpassa bilderna kan användaren nyttja en mängd olika stämplar, filter och dekaler som bygger på ansiktsigenkänning.

Kraftfull och lättillgänglig prestanda

Galaxy A21s erbjuder ett långvarigt batteri på 5 000 mAh med 15W snabbladdning, så att användaren få ut största möjliga användning av sin mobiltelefon. A21s är utrustad med 32 GB intern lagring och möjlighet att addera extern lagring på upp till 512 GB för att användaren aldrig ska behöva oroa sig för att spara sina favoritminnen. För extra bekvämlighet och komfort möjliggör även One UI Core-gränssnittet enhandsnavigering och mörkt läge.

För att göra den dagliga användningen smidigare är A21s utrustad med ansiktsigenkänning och en fingeravtryckssensor. Användaren behöver bara lägga till det ansikte som telefonen ska känna igen för att sedan hålla upp telefonen mot ansiktet för att låsa upp den direkt, vilket också säkerställer att personuppgifter aldrig hamnar i fel händer.

Samsung Galaxy A21s kommer finnas tillgänglig för beställning från och med mitten av juni i färgerna svart, vit och blå, med ett rekommenderat pris på 2 490 SEK.

Relaterade Artiklar