Samsung släpper ny Q-Serie soundbars optimerade för QLED TV
Hem NYHETER Samsung släpper ny Q-Serie soundbars optimerade för QLED TV

Samsung släpper ny Q-Serie soundbars optimerade för QLED TV

Publicerat av: Redaktionen

Samsung introducerar två soundbars i nya Q-serien utrustade med Samsungs Acoustic Beam-teknik och den nya Adaptive Sound-funktionen.

Samsung släpper ny Q-Serie soundbars optimerade för QLED TV 2Som resultat av ett samarbete mellan Samsungs Audio Lab och Harman Kardon, är HW-Q76R och HW-Q66R smartare än någonsin och erbjuder en komplett surroundljudsupplevelse för hemmabiosystem.

Genom Adaptive Sound kan HW-Q76R och HW-Q66R analysera innehåll som visas på en användares TV för att optimera ljudet, och anpassas det eftervad som visas på TV:n. HW-Q76R och HW-Q66R byter även automatiskt till det adaptiva ljudläget när de kopplas ihop med en Samsung 2019 QLED TV som har AI läget aktiverat.

– Tack vare den nya tekniken får användaren en ännu mer realistisk ljudupplevelse. Samsungs Q soundbars har en förbättrad ljudkvalitet och en ny design som erbjuder en ännu bättre hemmabioupplevelse för våra kunder, säger Emil Ljung, Nordic Product Manager AV.

HW-Q76R and HW-Q66R erbjuder också Samsungs patentskyddade Acoustic Beam-teknik som med hjälp av ett antal portar i högtalaren fyller rummet och skapar en panoramisk ljudupplevelse.

För en enklare och smartare integration i hemmet är Q-serien utrustad med Bluetooth vilket möjliggör att användare kan lyssna på musik i hög kvalitet från deras smartphones. I övrigt är HW-Q76R utrustad med Dolby Atmos och DTS:X, samt tredimensionellt ljud som tidigare bara fanns tillgängliga i Samsungs premium soundbars, HW-N950 och HW-N850.

HW-Q76R har en slimmad design med en höjd på bara 5,9 cm vilket gör att den matchar bra med Samsungs QLED TV.

Relaterade Artiklar