Hem NYHETER Samsung presenterar Galaxy Tab Active3 – en smart surfplatta för krävande miljöer

Samsung presenterar Galaxy Tab Active3 – en smart surfplatta för krävande miljöer

Publicerat av: Redaktionen

Samsung presenterar idag Galaxy Tab Active3, en surfplatta för tuffa miljöer baserad på den populära och smidiga designen i Tab Active2 och utvecklad för att möta upp de höga krav som dagens mobila arbete kräver.

Samsung presenterar Galaxy Tab Active3 – en smart surfplatta för krävande miljöer 3Tab Active3 är utvecklad för hur företag idag arbetar med ökat fokus på att förbättra anställdas produktivitet och säkerhet.

– Sättet vi arbetar på förändras ständigt och förflyttas allt mer från bekväma kontor till krävande miljöer ute på fältet. För Galaxy Tab Active3 har vi lyssnat på feedback från både kunder och partners för att försäkra oss om att vi utvecklar en produkt som verkligen underlättar i arbetet. Därför är Galaxy Tab Active3 utvecklad för tuffa miljöer och har även uppgraderad prestanda för att hantera de senaste applikationerna med maximal säkerhet, säger Christian Kyllerman, B2B Produktchef på Samsung Electronics Nordic.

Utvecklad för tuffa användningsmiljöer
Galaxy Tab Active3 är certifierad enligt MIL-STD-810H vilket betyder att den kan hantera tuffa arbetsförhållanden. Den förbättrade stötabsorberingen samt att Tab Active3 även är vatten- och dammtålig enligt IP68 gör att den är trygg att använda i skiftande utomhusmiljöer.

Förbättrad prestanda
Utrustad med den kraftfulla processorn Exynos 9810, 4GB RAM-minne och 64GB internt lagringsutrymme ger Tab Active3 prestandan att lösa allt dagens digitala arbetssätt kräver. Wifi 6 med MIMO ger supersnabb wifi-anslutning för ännu snabbare hastigheter för dataöverföring.

Det kraftfulla och utbytbara batteriet på 5050mAh stödjer snabbladdning via USB och POGO pins så användaren kan spendera mindre tid på att vänta på att batteriet ska laddas och mer tid på att utföra arbetet. För företag som använder surfplattor på en fixerad plats så stödjer Tab Active3 även No Battery Mode, för strömförsörjning utan batteri.

Nästa nivå av produktivitet
Tab Active3 har flera egenskaper för att maxa produktiviteten och ger en PC-upplevelse vart än arbetet behöver utföras. Samsung Dex är tillgänglig för Tab Active3 och säkerställer dual-screen-funktionalitet så att arbetet kan fortsätta att utföras oavsett om man för stunden befinner sig på kontoret eller ute i fält.

Fler funktioner för Tab Active3:

  • Augmented Reality: Tab Active3 stödjer Google ARCore vilket möjliggör för nya AR-tjänster.
  • Quick Access: Den programmerbara knappen på sidan av enheten möjliggör direkt access för de appar eller program som används oftast, exempelvis för nödsamtal, skanning eller Push to Talk.
  • Retail-redo: Galaxy Tab Active3 är optimerad för kamerabaserad skanning av streckkoder för att hjälpa butiksanställda att lättare hantera inventering och skanna produkter vid försäljning. Tab Active3 stödjer även NFC med EMV Nivå 1 för betalning.
  • Tryckkänslig: När Touch Sensitivity är påslaget möjliggör det för användning även med tunnare arbetshandskar så användaren slipper spendera tid på att ta av och på sina handskar, särskilt i krävande användningsmiljöer.
  • IP68-certifierad S Pen: S Pen är ett verktyg som passar perfekt för att ta signaturer eller hantera komplexa dokument i miljöer som kräver handskar – nu även vatten- och dammtålig.
  • Fånga mer på bild: Den bakre kameran på 13MP ger klara bilder både när det handlar om att ta foton eller scanna detaljerade dokument. Den främre 5MP-kameran är perfekt för videomöten.

Samsungs ledande mobila säkerhetslösningar
Som en del i Samsungs strävan att erbjuda företag en förenklad hantering av företagets mobila produkter och att göra det möjligt att använda produkterna ännu mer produktivt och effektivt så ingår Tab Active3 i konceptet Samsung Enterprise Edition. Enheterna inom Enterprise Edition finns tillgängliga i minst två år, får regelbundna säkerhetsuppdateringar i hela fyra år och helhetslösningen för mobilitet, Knox Suite, ingår också under ett år.

Tab Active3 är även skyddad med Samsung Knox, Samsungs mobila plattform. Samsung Knox som skyddar allt innehåll på enheten. Här integreras säkerhet i flera lager, från hårdvara till mjukvara. Undersökningsföretaget Gartner har flera år i rad utnämnt Samsung Knox till den säkraste mobilplattformen för företag.

Nya Samsung Galaxy Tab Active3 finns tillgänglig i Sverige idag med ett rekommenderat pris på 5 990 SEK.

Produktspecifikation Samsung Galaxy Tab Active3

Galaxy Tab Active3
Processor Samsung Exynos 9810
Octa-core 2.7GHz + 1.7GHz
Mobil uppkoppling 4G
Minne och Lagring 4GB + 64GBmicroSD upp till 1TB (köps separat)
Kamera Rear: 13MP AF + 5.0MP, Flash
Port USB 3.1 Gen 1, Pogo Pin
Sensorer Accelerometer, Fingeravtryck Sensor, Gyro Sensor, Geomagnetic Sensor, Hall Sensor, RGB Light Sensor, Proximity Sensor
Trådlös anslutning Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax 2.4G+5GHz, HE80, MIMO, 1024-QAMWi-Fi Direct
GPS GPS + Glonass + Beidou +Galileo
Dimensioner, Vikt 126.8 x 213.8 x 9.9mm, 429g
Batteri 5050mAh, Utbytbart
OS/UPPGRADERING Android 10
Tålighet IP68 Vatten- och dammtålig,
MIL-STD-810H
Pen S Pen (IP68 Certifierad)
Säkerhet Biometrisk autentisering (Face Recognition, Fingerprint Scanner)
Övrigt Ingår i Samsung Enterprise Edition.
– Två års garanterad tillgång till enheterna
– Kontinuerliga säkerhetsuppdateringar i upp till fyra år- Knox Suite – En helhetslösning för företagens mobilitet, ingår fritt i ett år.

 

Relaterade Artiklar