Hem NYHETER Säljstart för Huaweis prisade over-ear-hörlurar – FreeBuds Studio

Säljstart för Huaweis prisade over-ear-hörlurar – FreeBuds Studio

Publicerat av: Redaktionen

Nu kommer Huaweis första trådlösa over-ear-hörlurar, Huawei FreeBuds Studio, till svenska butiker.

Säljstart för Huaweis prisade over-ear-hörlurar - FreeBuds Studio 2

Huawei FreeBuds Studio

De nya hörlurarna erbjuder en lyssningsupplevelse med Hi-Fi-kvalitet och har prisats av medier. Huawei FreeBuds Studio finns i butik från den 15 december.

-Nya Huawei Freebuds Studio är våra första hörlurar av typen over-ear. De är stilrena och väldigt bekväma att bära. Men framförallt är ljudkvaliteten mycket bra och med vår effektiva brusreducering får användaren möjlighet att njuta av musik eller poddar utan att bli störd av omgivningens ljud, säger Sofia Björnerfors, PR ansvarig på Huawei Consumer Group i Sverige.

Huawei FreeBuds Studio kombinerar design och teknik för att leverera snygga och bekväma hörlurar som passar många olika stilar. Istället för att använda komplicerade former är kåporna utformade med enkla linjer och cirklar, avslutade med en metallisk matt konsistens för ett premiumutseende. Huawei FreeBuds Studio har den innovativa “TAT”-ljudisoleringsstrukturen i dubbla lager och smart dynamisk ANC med en effekt på upp till 40dB. Med den inbyggda IMU-miljösensorn och mikrofon-systemet kan hörlurarna exakt upptäcka användarens ljudmiljö och erbjuda tre ANC-lägen som kan anpassas till miljön för bättre brusreducering.

Huawei FreeBuds Studio har fyra kanaler, dubbla lägen och dubbla anslutningar, vilket gör det möjligt för användare att samtidigt ansluta till två enheter utan att behöva koppla från och ansluta igen. Det stöder inte bara dubbel anslutning med Huawei-enheter, utan också med andra Android-, iOS- eller Windows-baserade enheter. Huawei FreeBuds Studio är också branschens första trådlösa over-ear-hörlurar med dubbla antenner som erbjuder 360 graders rundriktad Bluetooth-täckning för en mer stabil anslutning. Även på platser med stark signalstörning som flygplatser kan den dubbla antenndesignen på ett intelligent sätt identifiera och automatiskt växla till en annan antenn med en starkare signal, vilket ger bättre anslutning och stabilitet för smidiga telefonsamtal.

Bland de medier som prisat Huawei FreeBuds Studio märks brittiska GQ och svenska Mobil.se. Mobil skriver ”Med Freebuds Studio står det direkt klart att Huawei tar upp kampen med riktigt högkvalitativa headset”. Mobil menar också att ”med Freebuds Studio bevisar Huawei att de är med och tampas bland de bästa i klassen. Dessutom till ett konkurrenskraftigt pris.”

Pris och tillgänglighet
Huawei FreeBuds Studio finns till försäljning på svenska marknaden från den 15 december. Hörlurarna finns i färgerna guld och svart och rekommenderat cirkapris är 2 990 SEK inklusive moms.

Relaterade Artiklar