Hem NYHETER CDON utsedd till Årets Onlinevaruhus 2020

CDON utsedd till Årets Onlinevaruhus 2020

Publicerat av: Redaktionen

CDON, Nordens ledande marknadsplats, är utsedd till Årets onlinevaruhus 2020 – för tredje året i rad.

CDON utsedd till Årets Onlinevaruhus 2020 3

David Olhed, CCO hos CDON

Prisjaktutmärkelsen, som baseras på kunders omdömen om bästa köpupplevelse, delas ut varje år och är Sveriges största tävling för e-handeln som avgörs av svenska folket.

Efter att nästan 42 000 röster kommit in till Prisjakts tävling så står det klart att CDON är vinnare utifrån en kombination av både antal omdömen och snittbetyg. Årets utmärkelse är därför inte endast baserat på röster, som tidigare år, utan vinsten är även baserad på omdömen som kommit in under tävlingsperioden, 2-30 november.

– Vi vill tacka alla kunder som röstat! Vi vill även tacka alla våra medarbetare på CDON som dagligen optimerar kundresan och levererar försäljning. Vi har ett fantastiskt och sammansvetsat team. Detta är en fin signal från våra kunder på att vi är på rätt spår och en klapp på axeln från dem att vi och våra handlare gör ett bra jobb, säger David Olhed, CCO hos CDON.

CDON utsedd till Årets Onlinevaruhus 2020 4CDON har vunnit Årets onlinevaruhus 2018, 2019 och nu 2020. Räknas andra kategorier så har CDON vunnit pris i tävlingen sju år i rad.

– Med tusentals konsumenter som gör sin röst hörd, och hundratals tävlande butiker, är konkurrensen i Årets butik minst sagt stenhård. Att CDON lyckas vinna en kategori i tävlingen för sjunde året i rad, gör den här bedriften inget annat än unik. Det råder ingen tvekan om att CDON är värdiga vinnare av Årets onlinevaruhus 2020, säger Carl Vult von Steyern, nordenchef på Prisjakt.

 

 

 

Relaterade Artiklar