Hem NYHETER Så sparar Sydantenn flera timmar i veckan på att arbeta digitalt

Så sparar Sydantenn flera timmar i veckan på att arbeta digitalt

Publicerat av: Redaktionen

Innan Sydantenn beslutade sig för att börja digitalisera verksamheten använde de sig av arbetsorder på papper.

Så sparar Sydantenn flera timmar i veckan på att arbeta digitalt 3Det hände då och då att arbetsorder försvann och dök upp först lång senare. Det resulterade i att det kunde dröja flera veckor innan faktureringen av de slutförda arbetena kunde ske. I takt med att digitaliseringen av företaget kom igång föll valet av leverantör för digital arbetsorder och tidrapportering på AddMobile. En av de avgörande faktorerna var möjligheten att integrera AddMobile med affärssystemet Garp. Idag har Sydantenns arbete underlättats markant och utöver digital arbetsorder använder de nu även AddMobiles lösningar för personalliggare och körjournal.

– Det är guld och gröna skogar att arbeta digitalt. Idag flyter arbetet på smidigare och vi fakturerar mycket snabbare, oftast redan samma dag som arbetet genomförts. Vi upplever inte längre problem med ofullständiga arbetsorder och vi har nu bättre koll på planeringen och på kommande arbeten, säger Daniel Svensson, Servicesamordnare på Sydantenn.

Med digitala lösningar för arbetsorder, körjournal och personalliggare sparar Sydantenn flera timmar i veckan på administrativa arbetsuppgifter. Tidigare hade de flera olika dokument och rutiner att hålla koll på, idag har de istället allt samlat i ett system. Fältpersonalen tar emot arbetsorder, planerar och rapporterar sina arbetsdagar, för körjournal och checkar in och ut i personalliggaren – allt i AddMobiles app. Kontorspersonalen slipper i sin tur nu manuell överföring av arbetsorder och tidrapportering till affärssystemet Garp. Istället överförs allt automatiskt från AddMobiles system inför fakturering och lönehantering.

– Slutligen vill jag slå ett slag för vår projektledare hos AddMobile. Han är duktig på att fånga upp våra frågor, besvara dem och sedan komma med förslag på lösningar som passar just oss. Jag rekommenderar gärna AddMobile, både för deras produkter och personliga samt professionella bemötande, säger Daniel Svensson.

Sydantenn grundades 1981 och har sedan start vuxit till att bli en ledande leverantör av Kabel-TV, bredband, passersystem, kameraövervakning och porttelefoner i södra Sverige. Med inställningen att göra det så enkelt som möjligt för sina kunder utgår Sydantenn alltid från kundernas behov och ser till att göra avancerad teknik lättillgänglig och användarvänlig. Bland företagets kunder återfinns både privatpersoner och företag.

Relaterade Artiklar