Hem NYHETER HyperX hyllar spelhistoriens största spel- och ljudupplevelser med episkt quiz

HyperX hyllar spelhistoriens största spel- och ljudupplevelser med episkt quiz

Publicerat av: Redaktionen

Den här julen bjuder HyperX, gamingdivisionen tillhörande Kingston Technology Company Inc, in gaming-entusiaster i alla åldrar att delta i HyperXmas Audio Quiz och tävla om gamingheadsets och andra premiumprodukter från HyperX.

HyperX hyllar spelhistoriens största spel- och ljudupplevelser med episkt quiz 3Quizet med ljudeffekter från både klassiska och aktuella spel är en del i HyperX arbete för att lyfta fram gamingkultur och få människor att dela uppslukande gamingupplevelser.

Här finns något för alla, oavsett ålder, skicklighetsnivå eller favoritspel. HyperX välkomnar gamingintresserade att utmana sina nära och kära i ett utmanande quiz med några av de bästa speltitlarna som någonsin producerats.

Utmana vänner och familj på hyperxquiz.com för möjligheten att vinna fantastiska priser från HyperX!

Om priserna:

1:a pris: Cloud Flight S, Alloy Elite 2, Pulsefire Dart, QuadCast S (Totalt värde €629,75)

2-5:e pris: Alloy Origins Core, Pulsefire Haste (Totalt värde €188,95)

Om tävlingen:

Tävlingen är öppen t.o.m 31 december.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>