Hem NYHETER Rusta lyser upp julen

Rusta lyser upp julen

Publicerat av: Redaktionen

Att dekorera hem, trädgård och balkong med stämningsfull belysning har aldrig varit enklare.

Rusta lyser upp julen 3Rustas belysningsavdelning tänds upp i slutet av september, med flera nyheter som gör det enkelt att bana väg för julen.

Med Rustas ljussystem behövs bara en kontakt, sedan är det bara att koppla på slingor, ljusgardiner och ljusnät precis som du önskar och skräddarsy en lösning för din fasad eller balkong.

Trenden med tunna metalltrådsslingor med många små ljuspunkter håller i sig. I år finns flera nätta val för både inom- och utomhusbruk. Ett perfekt alternativ för den som vill slippa synliga sladdar. Varför inte pryda entrén med ett vackert ljusträd? Finns i flera storlekar och färger, där nyheten Vibble mäter hela 180 cm.

Fantasifulla julbyar och magiska djur

Julen är en magisk tid, vilket avspeglas i utbudet av julbyar med belysning, ljud och rörelse. Bland nyheterna syns allt från fantastiska vinterlandskap till pepparkakshus, husvagnar och växthus. Det breda sortimentet av lekfulla dekorationsdjur för inom- och utomhusbruk växer, med nyheter som rådjur, papegojor och svanar.

Adventskänsla i fönstret

Designsamarbetet med formgivaren Håkan Svenesson fortsätter. Nyheterna Linghed och Jularbo, träljusstakar i skandinavisk stil i flera färger, är unika för Rusta.

Adventsstjärnor är ett enkelt sätt att lysa upp i fönstret, och allt fler väljer att kombinera flera stjärnor i olika storlek, färg och utförande. Nytt för i år är julstjärnorna Frost och Kristall, som påminner om snöstjärnor. Klassiska stjärnor i vitt och rött lever vidare, men utmanas av flera spännande modeller med mönster, glitter och färg. Varför inte gå steget längre med en leopardmönstrad adventsstjärna? Nyheten Vidunge är en stjärna i metall med LED-belysning som passar utmärkt att hänga såväl i fönstret som mitt i rummet.

På Rustas belysningsavdelning finns något för alla smaker, från traditionella slingor, stjärnor och kransar till lekfulla och oväntade dekorationsdjur, julbyar och vattenlyktor. Allt för att du ska kunna skapa din egen magiska jul!

För produktinformation, prisuppgifter samt högupplösta bilder, se bifogat pressmaterial.

Relaterade Artiklar