Hem NYHETER Roaring.io expanderar – Har siktet på att bli Nordiska under hösten

Roaring.io expanderar – Har siktet på att bli Nordiska under hösten

Publicerat av: Redaktionen

Roaring.io expanderar och lanserar nu sina tjänster i Danmark, en betydande milstolpe för företaget som har siktet på att täcka hela Norden inom en snar framtid.

Roaring.io expanderar - Har siktet på att bli Nordiska under hösten 2

Pål Ljungberger, CEO på Roaring.io (Roaring Apps AB) Foto: Roaring.io

“Att gå in på den danska marknaden är ett väldigt spännande steg för oss,” säger Pål Ljungberger, VD på Roaring.io. “I vår strävan att bli den nya standarden inom kunddatahantering, fortsätter vi ta automatisering och digitalisering till våra kunders kundresor, processer och flöden. Nästa steg blir Nordisk expansion genom att erbjuda våra tjänster även i Finland under hösten.”

Bland tjänsterna som kommer att erbjudas initialt i Danmark hittas företagsdata som firmatecknare, verklig huvudman, PEP (politiskt exponerad person), sanktionslistor, styrelseuppdrag etc.

Nyheten om lanseringen i Danmark kommer tätt inpå ett flertal spännande initiativ från företaget, vilka inkluderar:

  • Lanseringen av en bevakningstjänst där företag kan bevaka förändringar som sker i deras kundregister.
  • Flertalet nya partnersamarbeten som inkluderar CGI, FA Solutions och Sopra Steria.
  • Lansering av tjänsten Signing Combinations, vilken möjliggör digitala och automatiserade fullmaktskontroller och e-signering av avtal.

“Trots de stora omställningarna som har skett i samhället under våren och sommaren har Roaring.io fortsatt att gasa och lyckats uppfylla alla våra mål”, säger Pål Ljungberger. “Vi fortsätter expandera enligt plan, vilket vi är fantastiskt glada och tacksamma över!”

Relaterade Artiklar